Életmód / Ezotéria

Az asztrológiai ok, ami miatt a 20-as éveid végén feje tetejére áll az életed

Életünk során számtalan nagyon intenzív időszakot élünk meg, hiszen a hormonok, valamint a nagyobb változások mind kihatnak ránk és a személyiségünkre. Azonban van egy pont, amikor minden egy kicsit a feje tetejére áll körülötted: a húszas éveid legvégén. Talán nem is gondolnád, de erről az asztrológia és a Szaturnusz tehet!

Azt mondják, az igazi, felelősségteljes felnőttkort akkor érjük el, ha betöltjük a bűvös harmincat. Az asztrológia erről a mérföldkőről Szaturnusz retrogádként beszél: ennek a bolygónak nagyjából 28-29 évre van szüksége ahhoz, hogy körbejárja a Napot, és visszatérjen ahhoz a pozíciójához, amelyben a születésed pillanatában állt. Ezért amikor 28 és 30 között vagy, az ebből származó energiák felerősödnek rád nézve, és a lelki világodra erőteljes hatással vannak. Te magad is érezni kezded, hogy valami megváltozott, csak nem tudod pontosan, mi történik veled (és körülötted).

A gondolkodásmódod szép lassan elkezd megváltozni, és egyre többet foglalkozol azzal a kérdéssel, hogy vajon mit is szeretnél kezdeni az életeddel.

Elgondolkodsz azon, hogy a párkapcsolatod mennyire jó számodra, sőt, azon is, kik azok a barátok, akikre igazán számíthatsz. Rájössz arra, hogy bármennyire is fájdalmas, vannak olyan emberek, akiket el kell engedned a saját érdekedben. Úgy érzed, most már nincs helye játékoknak, hanem tényleg csak arra és azokra kell koncentrálnod, akik megérdemlik.

Az asztrológiai ok, ami miatt a 20-as éveid végén feje tetejére áll az életed

A változás sosem egyszerű

A húszas éveid kezdetén még arról szólt az életed, hogy felfedezed a világot, és kipróbálod a lehetőségeket. Új munkahelyeket teszteltél, számtalan hobbiba vágtál bele, és olyan férfiaknak is esélyt adtál, akikről talán nem is gondoltad, hogy passzolnak hozzád. Kíváncsi voltál, és tapasztalatokat gyűjtöttél. Amikor viszont közelítesz a Szaturnusz mérföldkő felé, úgy érzed, már nem a következő izgalmas kaland a fontos, hanem az, hogy jobban megértsd önmagadat. Hirtelen rájössz, hogy eddig minden más fontosabb volt, mint te.

Érettebb leszel, és a Szaturnusz energiái miatt elkezdesz igazán okulni a múltbeli tapasztalataidból. Egyre gyakrabban beszélgetsz a pároddal őszintén azokról a témákról, amiket talán féltél korábban felhozni, és ez segít ráébredni arra, hogy az Igazival vagy-e együtt.

Ha szingli vagy, de van egy srác, aki folyton visszatér az életedbe, most jött el az idő, hogy tényleg elengedd. Már nem a szerelem üldözése lesz fontos neked, hanem az, hogy megtaláld a boldogságot másoktól függetlenül is.

Az asztrológiai ok, ami miatt a 20-as éveid végén feje tetejére áll az életed

Ha képes vagy tisztán látni, és nyitott vagy az új önmagadra, ezt az időszakot problémák nélkül fogod megélni. Lesznek ugyan nehezebb napok, de nem fog hosszabb távon megviselni a váltás. Azonban egyesek nem szívesen lépnek ebbe a fázisba, és ragaszkodnak ahhoz, akik egykor voltak. Ők azok, akik emiatt újabb és újabb kihívásokkal találják szemben magukat, hiszen egy nagy igazságot el kell fogadniuk.

Amíg nem tanulsz egy elkövetett hibáidból, addig azok folyton vissza fognak térni hozzád. Okulnod kell a tapasztalatokból, hogy azok tanulságok legyenek. Foglalkozz többet magaddal, és életedben először legyél egy kicsit önző, hiszen mindez szükséges önmagad megismeréséhez. És mire bekövetkezik a bűvös 30. születésnapod, egy egészen új embert fogsz látni a tükörben!

Képek forrása: pexels.com