Szerelem / Párkapcsolat

5+1 árulkodó jel, hogy nem szeret téged annyira, mint te őt

5+1 árulkodó jel, hogy nem szeret téged annyira, mint te őt

Nem számíthatsz rá

Amikor stresszes napja volt a pasinak, te többször is megkérdezed tőle, hogy érzi magát. Megpróbálod felvidítani és megnyugtatni. Mert azt szeretnéd, hogy jól érezze magát, hiszen fontosak az érzései számodra.

Azonban fordított helyzetben ez szinte sosem történik meg. Ha nehéz napon vagy túl, ő meghallgat ugyan, de nem próbál segíteni neked, sőt, igyekszik rögtön témát váltani, és vidámabb dolgokról beszélni. Inkább fizikailag van ott veled, fejben szinte messze jár, ha megpróbálsz megnyílni előtte, és kimondottan kellemetlenül érinti, ha sírni lát téged.

Elfelejti a veled kapcsolatos információkat

Már vagy ezerszer elmondtad neki, hogy hívják a munkahelyi legjobb barátnődet, de minden alkalommal újra el kell neki mondanod. Sokszor említetted neki, hogy mi a kedvenc édességed, de olyan, mintha süket fülekre találnál, amikor magadról beszélsz neki. Szinte mindent kénytelen vagy többször elismételni neki, mire megjegyzi az infókat, noha te tényleg minden kis apróságra tisztán emlékszel vele kapcsolatban… Első hallás után is. Persze ő ezt szimplán annyival indokolja, hogy nem jó a rövidtávú memóriája, és ezért nem jegyzi meg.

Csak neki van orgazmusa

Sajnos tényleg igaz, hogy vannak olyan nők, akik hüvelyi úton, szex közben nem tudnak eljutni az orgazmusig, és inkább orális szexre van szükségük ahhoz, hogy elérjenek a csúcsra.

Ha a pasid ezzel tisztában van, és mégsem foglalkozik veled, az együttlétek során pedig kizárólag a saját élvezetére koncentrál, az sajnos sehogy sem jó jel. Ez ugyanis arra utal, hogy nem vagy elég fontos számára, erre pedig nincs elfogadható magyarázat.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Mindig te szervezed át a programjaidat

Nagyon ritkán fordul elő az, hogy megkérdez téged, és egyeztetni próbál veled, ha másokkal is szeretne találkozni. Az esetek többségében te vagy az, aki kénytelen úgy alakítani az életét, hogy jusson időtök találkozni: ha ő szombaton ér rá, mert pénteken a haverokkal van, míg nálad fordított a helyzet, kivétel nélkül mindig te vagy az, aki átszervezi a programjait.

Szíved mélyén viszont te is sejted, hogy valószínűleg kettőtök közül neked fontosabb, hogy találkozzatok…

A mérföldkövek csak neked számítanak

Te még tisztán emlékszel, hol voltatok, amikor sor került az első csókotokra, sőt, még arra is, hol ért hozzád közben, és mennyi ideig tartott. Az első “szeretlek“-et is könnyen fel tudod idézni, ahogy az is, amikor először aludtatok együtt. És ő? Ő ezek közül semmire sem emlékszik. Nem azért, mert feledékeny típus, hanem mert neki ezek a dolgok nem annyira fontosak, mint neked. Azt viszont nagyon rossz érzés tudni, hogy az eddigi csodálatos élményeitek mára csak neked jelentenek valamit.

Te érzelmesebb vagy

Teljesen érthető, hogy nincs két ugyanannyira érzelmes ember, ráadásul a szeretet mértéke sem lehet mindig ugyanakkora egy kapcsolatban, így ez önmagában még nem lenne gond. A baj ott kezdődik, ha szinte minden alkalommal neked kell kimondanod először, hogy “szeretlek“, és te kezdeményezed a csókokat, öleléseket, ő pedig csak a szex miatt közeledik hozzád. Ez ugyanis sajnos arra utal, hogy kettőtök közül te jobban szereted őt, mint ő téged.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást