Életmód / Ezotéria

Mit árul el rólad a születési hónapod a számmisztika szerint? Ilyen vagy, ha decemberben születtél

A számmisztika és az ezotéria szorosan összefügg egymással, nem meglepő tehát, ha azt is közelebbről lehet elemezni, milyen személyiségjegyeket örököltünk a születési hónapunktól. Természetesen nem csak ez az egy szempont formálja az egyéniségünket, de a te önismeretedhez is hozzátehet, ha megtudod, a számmisztika szerint milyen vagy.

Milyen száma van a decembernek?

A december a 12. hónapunk az évben, a számmisztikában pedig általában addig kell mennünk az elemzéssel, míg egyjegyű számot nem kapunk. Ennek megfelelően a 12-est fel kell bontanunk és össze kell adnunk: 1+2=3 – A december száma tehát a hármas.

Mit tartogat a hármas szám?

A születési hónapunk elsődlegesen azt mutatja meg, gyerekkorunkban milyen körülmények uralkodtak a közvetlen környezetünkben és a családunkban. Ez sok esetben azonban nem csak a gyermeki évekre van hatással, hiszen amit kiskorunkban tapasztalunk, az óhatatlanul is befolyásolja a felnőttkori életünket.

A decemberben született emberek szinte kivétel nélkül felelősségteljesen gondolkoznak, és így is élnek. 

Gyakran több feladatot vállalnak magukra, mint ami „egészséges” lenne, vagy ami egyáltalán elvárható egy embertől.

Sokszor ők gondoskodnak a szüleikről, esetleg a testvéreikről, barátaikról is, ha úgy hozza a szükség. Megesik, hogy már egész kiskorukban kitűnnek a tömegből azzal, hogy idősebbnek néznek ki társaiknál, ha nem is feltétlenül a külsejükkel, a felfogásukkal, hozzáállásukkal mindenképpen.

A gyermekkort tekintve nem kifejezetten ördögfiókák, sőt, gyakran igazán könnyen kezelhető, irányítható és szófogadó gyerekek, akik ugyan élénkek, elevenek, de mégis  büszkék lehetnek rájuk a szülők.

Mit árul el rólad a születési hónapod a számmisztika szerint? Ilyen vagy, ha decemberben születtélKép forrása: Dirima/Depositphotos

Kifinomult megjelenés és lázadozó személyiség

Decemberi születési dátummal neked is jó a kommunikációs képességed, tudod, kihez hogyan kell hozzászólnod ahhoz, hogy sikerre vihesd a terveidet.

Bár nem volt veled túl sok probléma gyerekkorodban, mégis van egy lázadó éned – ez sok esetben annak is köszönhető, hogy mindig meg akarsz felelni a külvilágnak.

Ez egész korán megjelenik nálad, és kamaszkorban már nézeteltéréseket szülhet a szüleiddel, akik – ha megpróbálnak szabályok közé szorítani – óhatatlanul is lázadásra kényszerítenek.

Ezt a tulajdonságodat felnőttkorodban is megőrzöd, ám akkor inkább már a párkapcsolati határok, vagy éppen a munkahelyi szabályok ellen fogsz lázadozni. Ha máshogy nem, akkor azzal, hogy legbelül emészted magadat, mígnem inkább szeded a sátorfádat. Ahogy említettük, a külvilág véleménye, visszajelzése fontos számodra, de igazából csak az általad támasztott ideálnak próbálsz megfelelni. Jellemző módon egyszerű, de kifinomult és precíz a megjelenésed, a felnőttkor küszöbére már mindenképpen kialakul a saját stílusod.

Olvastad már?  Tevékenységek, amiket a legszívesebben végzel, a zodiákusod szerint

Mindig magasra teszed a mércét és csak magaddal szemben vagy szigorú

Ha a céljaidról van szó, nem ismersz lehetetlent, iszonyúan kitartó vagy, sőt, sokszor hajlamos vagy arra, hogy túlzásokba ess.

Egyfajta teljesítménykényszer van az életedben, ami visszavezethető az említett érett felfogásra, a megfelelni akarásra, továbbá arra is, hogy mindig minden családtagodnak, közeli ismerődnek megpróbálsz a rendelkezésére állni.

Előfordulhat, hogy nehezen kommunikálod az érzéseidet, gondolataidat, mert bár a kommunikációs készséged nagyon jó, más a helyzet akkor, ha saját gyengeségeidet kellene felfedned mások előtt. Hajlamos lehetsz rá, hogy a problémáid megbeszélését a végletekig elodázd, hiszen mindig attól tartasz, hogy megbántasz valakit, vagy éppen felismerik, hogy te sem vagy sebezhetetlen, és ezt nagyon nem szeretnéd. Ha azonban sikerül kicsit engedned a túl magas elvárásokból, amiket egyébként te állítottál magad elé, akkor sokkal gördülékenyebben telhetnek a mindennapjaid.

Horoszkóp oldalak csillagjegyek szerint
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást