Életmód / Család

10 jel, ami arról árulkodik, hogy gyémántgyermek a csemetéd

A csendet részesíti előnyben

Ugyebár nagyon érzékeny és nemcsak érzelmi, hanem szellemi szinten is. Olyan, mint egy kifinomult műszer, ami a legfinomabb energiákat is befogja.

Éppen ezért nem szereti a gyémántgyerek a tömeget és a zajt.

Egy zsúfolt térben hamar feszültté, nyűgössé válik és rossz lesz a közérzete. Szívesebben van egyedül, vagy csak szűk körben a szeretteivel, lehetőség szerint csendesen.

Tisztánlátó

Gyakran vannak élénk álmai. Sőt, olykor az az érzésed, hogy előre megálmodik dolgokat. Vagy azt veszed észre, hogy nézi a szoba sarkát és mosolyog, holott nincs ott senki.

Bizony, ha a gyermek tisztánlátó, akkor láthatja a szellemeket, a különböző entitásokat, az aurát, és akár a jövővel kapcsolatos megérzései is lehetnek.

Sokaknak nem könnyű ezt elfogadni, de ezek értékes képességek, amiket érdemes fejleszteni és odafigyelni a csemete jelzéseire.

Vigyáz a környezetére

Nemcsak a tinédzser, hanem az egészen pici gyerek is. Ő szól rád, hogy ne taposd el a pókot, vagy hogy segítsetek a hajléktalanon, esetleg a beteg kisállaton.

Érdekli a környezet-, illetve az állatvédelem, foglalkoztatja az emberek helyzete.

Szeret beszélgetni a növényekkel vagy az állatokkal. Ne lepődj meg, ha nagykorára orvos, ügyvéd, állatvédő, környezetvédő vagy kutató lesz, aki azon fáradozik, hogy jobbá tegye a világot. Sokuk egyenesen feladatának fogja érezni a Föld megmentését.

Fontos számára a természet közelsége

Az előbbiek után ezen nincs min meglepődni, hogy igazán természetbarát és igénye is van arra, hogy gyakran legyen szabad levegőn, ahol bátran megfogja a rovarokat vagy megöleli a fákat.

Kimondottan újjászületik, ha elég időt tölt a szabadban és elég ideje van arra, hogy feltöltődjön.

Emellett szívesen gondozza otthon a növényeket és minden tekintetben jobban szereti a természetes dolgokat.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást