Család / Életmód

10 képesség, ami azt tükrözi, hogy gyémántgyermek a csemetéd

10 képesség, ami azt tükrözi, hogy gyémántgyermek a csemetéd

5. Tisztánlátó

Gyakran vannak élénk álmai. Sőt, olykor az az érzésed, hogy előre megálmodik dolgokat. Vagy azt veszed észre, hogy nézi a szoba sarkát és mosolyog, holott nincs ott senki.

Úgy tartják, ha a gyermek tisztánlátó, akkor láthatja a különböző entitásokat, az aurát, és akár a jövővel kapcsolatos megérzései is lehetnek.

Sokaknak nem könnyű ezt elfogadni, de ezek értékes képességek, amiket érdemes fejleszteni és odafigyelni a csemete jelzéseire.

6. Vigyáz a környezetére

Nemcsak a tinédzser, hanem az egészen pici gyerek is. Ő szól rád, hogy ne taposd el a pókot, vagy hogy segítsetek a hajléktalanon, esetleg a beteg kisállaton.

Érdekli a környezet-, illetve az állatvédelem, foglalkoztatja az emberek helyzete.

Szeret beszélgetni a növényekkel vagy az állatokkal. Ne lepődj meg, ha nagykorára orvos, ügyvéd, állatvédő, környezetvédő vagy kutató lesz, aki azon fáradozik, hogy jobbá tegye a világot. Sokuk egyenesen feladatának fogja érezni a Föld megmentését.

7. Fontos számára a természet közelsége

Az előbbiek után ezen nincs min meglepődni, hogy igazán természetbarát és igénye is van arra, hogy gyakran legyen szabad levegőn, ahol bátran megfogja a rovarokat vagy megöleli a fákat.

Kimondottan újjászületik, ha elég időt tölt a szabadban és elég ideje van arra, hogy feltöltődjön.

Emellett szívesen gondozza otthon a növényeket és minden tekintetben jobban szereti a természetes dolgokat.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást