Ezek a vonások árulkodnak arról, hogy tökéletes lesz vele a szex

Ezek a vonások árulkodnak arról, hogy tökéletes lesz vele a szex

Címlap / Szerelem / Szex / Ezek a vonások árulkodnak arról, hogy tökéletes lesz vele a szex / 2. oldal

Arcszőrzet

Sok következtetést levonhatsz abból is, milyen a férfi arcszőrzete: a sűrű, erőteljes arcszőrzet arra utal, hogy magas a tesztoszteronszintje, ami a korábbiakban említettek alapján utal a vonzó, férfias vonásokra. Persze nem kell messzemenő következtetéseket levonnod egy szakáll, vagy egy borosta láttán, de az biztos, hogy nem véletlenül lett ismét felkapott a feltűnő arcszőrzet: a férfiak ezzel is hirdetni szeretnék, hogy ideális jelöltek lehetnek.

A gondozott, ápolt arcszőrzet arra utal, hogy igényes, külsejére odafigyelő férfival van dolgod, aki ennek megfelelően nem csak saját magának, hanem leendő partnerének is igyekszik majd megfelelni. 

Csalhatatlan szemöldök

Az erőteljes szemöldök (akárcsak a feltűnőbb arcszőrzet) arra enged következtetni, hogy a férfi irigylésre méltó teljesítményt tud felmutatni az ágyban – de nem csak erről árulkodik ez a vonásokat alapjaiban meghatározó terület. Érdekes jelöltet rejtegethet a felfelé futó szemöldök tulajdonosa, ezek a férfiak ugyanis hajlamosak rivalizálni, magas ambíciókra törnek, ami bizony nem csak a munkájukban mutatkozhat meg, hanem ágybéli teljesítményükben is.

Hasonlóan izgalmas lehet az egyenesnek ható szemöldök is, ami már eleve egy kicsit távolságtartóan férfias megjelenést kölcsönöz a viselőjének. Ha tehát nem csak dús, hanem egyenes, esetleg kicsit felfelé futó a jelölted szemöldöke, az jelentheti azt, hogy egy képességeivel tisztában levő, magabiztos férfival lesz dolgod az ágyban.  

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást