Szerelem / Párkapcsolat

14 apróság, amitől egy férfi fülig szerelmes lesz beléd

Fülig szerelmes

Ha vigyázni tud rád

Akár hiszed, akár nem, a vonzalom első lépcsőfoka, hogy úgy érzi, meg kell védenie téged – ettől jobban érzi magát. Közelebb kell tehát engedned magadhoz, hogy megnyíljanak ösztönei és vigyázni tudjon rád.

Ha úgy érzi, számít a véleménye

Mindegy, hogy miben, de egy férfinak éreznie kell, hogy fontos számodra a véleménye, adsz a szavára – ettől érzi magát igazán férfiasnak és “vezérnek”. Tudat alatt ez közelebb hozza őt hozzád. Ennek a fordítottja is igaz, ha egy férfi úgy érzi, párja nem ad már a véleményére és figyelmen kívül hagyja őt, lassan elhidegül tőle.

Beindítják a lágy, selymes anyagok

A finom textúrájú ruhák beindítják a férfiak fantáziáját. A selyem, szőrme és kasmír anyagokból készült ruhák, amelyek sejtetni engedik a női alakot, fokozzák a férfiak szerelmi ösztöneit. Ezek az anyagok tapintásra ösztönzik őket, kifinomult hatásukkal pedig teljesen az ujjad köré tudod csavarni a kiszemeltedet!

Érezze a szabadságot

Még az érzelmileg legegészségesebb férfiak sem szeretik azt érezni egy kapcsolatban, hogy szabadságuk korlátolt és kilétüket párjuk szabályozhatja. Azáltal, hogy egy srác teljesen önmaga lehet egy kapcsolatban, még kívánatosabbnak fogja tartani szerelmét.

Engedd el a kezét

A férfiak utálják, ha irányítják őket és főleg nem bírják a hírtelen, alkalmi terveket, amelyeket rájuk erőltetünk. Amíg nem alkotsz vele egy párt, ne tervezz az ő nevében, mindig maradj független. Minnél szabadabban viselkedsz, annál nagyobb kötődést fog érezni irántad.

Avasd be őt magánéletedbe, félelmeidbe, gondolataidba

A srácok bármennyire is hihetetlen, nem szeretik a felületes lányokat, akiknek nem tudnak belelátni a lelkükbe. Persze a túlzott szókimondás és őszinteség sem jó. Avasd be életedbe és úgy érzi majd, részese szeretne lenni mind ennek.

Újulj meg!

Akár a legkisebb változástól is nagyobb önbizalmat kapsz (új frizura, leadott kilók, új ruhák) ez pedig azonnal átragad közvetlen környezetedre is. A férfi csak olyan nőbe tud szerelmes lenni, aki elégedett magával és egészséges önbizalommal rendelkezik.

 A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást