8 meglepő férfi-titok, amit nem is gondoltál volna a pasikról

8 meglepő férfi-titok, amit nem is gondoltál volna a pasikról

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 8 meglepő férfi-titok, amit nem is gondoltál volna a pasikról / 4. oldal

7. A jeleket nem értik

A kezdetek kezdetén a férfiak kizárólag a külsődet figyelik, és ez az, ami felkelti az érdeklődésüket. Azonban ne gondold, hogy a pasik csakis a 10/10-es nőket veszik észre, és kizárólag velük szeretnének ismerkedni. Valójában egy kedves mosoly, egy szexis mozdulat vagy a magabiztos viselkedés egyaránt olyan tényező lehet, ami megdobogtatja egy pasi szívét.

Azonban szüksége van a 100%-ig egyértelmű jelekre ahhoz, hogy bátorságot gyűjtsön, és leszólítson. Ha csak néha-néha pillantasz rá, nem fogja tudni, valóban vágysz-e a társaságára, és inkább elengedi a dolgot, ezért ne félj többször is mosolyogni és szemkontaktusba kerülni vele, hogy tényleg értse a jeleket!

8. A multitasking

Ismered azt a helyzetet, amikor beszélsz a pasiddal, és ő olyannyira bele van feledkezve a számítógépes játékába, hogy meg sem hall? Vagy amikor épp a telefonját nyomkodja, te pedig megkéred őt, hogy holnap szaladjon el a boltba, és bár rábólint, másnap nem is emlékszik rá?

Az igazság az, hogy ezt nem direkt csinálják. A pasiknak sokkal nehezebben megy az, hogy egyszerre többfelé figyeljenek, és sokszor nem is sikerül nekik. Ezért ha nem rémlik neki, hogy mit beszéltetek tegnap, ne vedd magadra a dolgot; ez nekik egyszerűen nem az erősségük!

Oldalak: 1 2 3 4

1 hozzászólás

  • janika
    2021.05.04., 16:29

    ménem 8at kelapozni a 4hejet vagy 16ott? hüjekatintázsvatász cikedék
    malymok

    Válasz

Írj egy hozzászólást