Szerelem / Párkapcsolat

8 apró titok, amit eddig talán nem is sejtettél a férfiakról

8 apró titok, amit eddig talán nem is sejtettél a férfiakról

1. Jobban fáj neki

A férfiak szeretik azt mutatni, hogy őket aztán semmi sem képes ledönteni a lábukról, és minden csalódást fapofával viselnek el. De amikor szakítotok a pasiddal, és azt látod, hogy ő vígan éli a szinglik életét, ne dőlj be a látszatnak. Az igazság az, hogy a pasikat is megviseli az elutasítás, egy párkapcsolat befejezése, vagy a viszonzatlan szerelem, csak ők ezt nem szívesen mutatják ki mások előtt.

De épp ezért sokkal hosszabb ideig szenvednek a lelki gondoktól, és nehezebben lépnek tovább. Ezért van az, hogy amikor te már rég elfelejtetted az exedet, ő felkeres téged, mert hiányzol neki. Nem akarják elmondani, de ilyen téren még érzelmesebbek is lehetnek, mint a nők!

2. Tényleg sírnak néha…

Csak nem előttünk. Nagyon ritka az, hogy egy férfi a párja előtt sírjon, kivéve, ha nagyon komoly dolog történt. Azonban a pasik is elérzékenyülnek időről időre, és ha egyedül vannak, bizony megesik, hogy elsírják magukat, akár csak egy megható videót nézve, vagy azért, mert teljesen begőzöltek az elmúlt hetekben.

Ahogy neked is szükséged van arra, hogy néha így vezesd le a benned felgyülemlett stresszt, úgy van, hogy ők is ezt teszik. A különbség, hogy ők biztosan nem árulják ezt el sem a barátnőjüknek, sem a haverjaiknak; inkább bezárkóznak a fürdőbe, és a zuhany alatt engedik ki a könnyeket. Azt érzik, hogy ez egy gyengeség, és félnek attól, hogy ezért mások lenéznék őket.

3. A pornó alap

A férfiak viszonylag gyakran néznek pornót, akkor is, ha a világ legtökéletesebb nőjével élnek kapcsolatban, és a szex hibátlan! Mindegy, mit csinálsz, a felnőtt filmek akkor is szerepet fognak játszani a pasid életében, és ezért nem érdemes aggodalmaskodnod, vitatkozni pedig pláne nem! Ha egyedül van otthon a párod, valószínű, hogy előkerül az inkognitó lap a Google-ben, és eltűnik a gépe előtt egy fél órára, de mindaddig, míg a szerelmi életetekre ez nincs negatív befolyással, kár is foglalkoznod vele.

Akkor sincs baj, ha kiderül, hogy a pasid szívesen néz olyan videókat, amikben két nő – egy férfi felállás van, mert az, hogy miről fantáziál, a közelében sincs annak, amit a valóságban is bevállalna!

4. Ha a nő irányít

A pasik megszokták, hogy az irányítás általában az ő kezükben van, és a kapcsolatotokban ő a dominánsabb fél. De titkon megőrülnek azért, ha néha elengedhetik a gyeplőt, és a barátnőjük átveszi az irányítást! Pláne, ha a szexről van szó, hiszen minden férfit kiábrándít egy kicsit az, ha kizárólag ők kezdeményezik az együttléteket, és a párjuk csak rábólint erre.

Ha azt érzi, hogy kívánod őt, még izgatottabb lesz, és hatalmas bóknak is veszi a vonzalmadat, így a kapcsolatotokra szuper hatással lehet egy kis erőviszony csere!

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

5. Kellenek a bókok

És ezzel el is jutottunk a következő ponthoz. A férfiak már fiatalon megtanulják azt, hogy egy nőnek bókolni kell, mert imádjuk hallani a kedves szavakat, és az önbizalmunk miatt is szükségünk van erre. De az már valahogy ritkább, hogy mi dicsérjük a pasikat, holott nekik is rengeteget számít a gesztus.

Nem is gondolnád, de a férfiak jelentős része napokig jó kedvű, ha valakitől bókot kapnak, hiszen az egójuk sokkal sérülékenyebb, mint a miénk. Ráadásul míg te gyakran hallasz kedves szavakat a barátnőidtől, kollégáidtól, addig a pasik egymás ruháját, frizuráját sosem dicsérik.

6. A jövőbeli tervek

A te pasid is gondol a közös jövőre, még akkor is, ha sosem hozza szóba, milyen tervei vannak a kapcsolatotokra nézve. Ő is álmodozik azon, hogy egy nap majd összeköltöztök, és milyen szuper lesz minden nap együtt ébredni, hogy majd egy napon megkéri a kezed, és hogy közös gyerekeitek születnek.

Azonban sokszor a srácok annyira tartanak a csalódástól és az elutasítástól, hogy inkább nem mondják ki őket hangosan, csak ha te is így teszel. Annál kellemetlenebbet el sem tudnak képzelni, mint hogy két eltérő dolgot akartok, és ő kerül a sebezhetőbb pozícióba.

7. A jeleket nem értik

A kezdetek kezdetén a férfiak kizárólag a külsődet figyelik, és ez az, ami felkelti az érdeklődésüket. Azonban ne gondold, hogy a pasik csakis a 10/10-es nőket veszik észre, és kizárólag velük szeretnének ismerkedni. Valójában egy kedves mosoly, egy szexis mozdulat vagy a magabiztos viselkedés egyaránt olyan tényező lehet, ami megdobogtatja egy pasi szívét.

Azonban szüksége van a 100%-ig egyértelmű jelekre ahhoz, hogy bátorságot gyűjtsön, és leszólítson. Ha csak néha-néha pillantasz rá, nem fogja tudni, valóban vágysz-e a társaságára, és inkább elengedi a dolgot, ezért ne félj többször is mosolyogni és szemkontaktusba kerülni vele, hogy tényleg értse a jeleket!

8. A multitasking

Ismered azt a helyzetet, amikor beszélsz a pasiddal, és ő olyannyira bele van feledkezve a számítógépes játékába, hogy meg sem hall? Vagy amikor épp a telefonját nyomkodja, te pedig megkéred őt, hogy holnap szaladjon el a boltba, és bár rábólint, másnap nem is emlékszik rá?

Az igazság az, hogy ezt nem direkt csinálják. A pasiknak sokkal nehezebben megy az, hogy egyszerre többfelé figyeljenek, és sokszor nem is sikerül nekik. Ezért ha nem rémlik neki, hogy mit beszéltetek tegnap, ne vedd magadra a dolgot; ez nekik egyszerűen nem az erősségük!

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást