Dekor / Otthon

7 apró lakás 30 négyzetméter alatt, ahová egy szempillantás alatt beköltöznénk

7 apró lakás 30 négyzetméter alatt, ahová egy szempillantás alatt beköltöznénk

28 négyzetméter legóból

Ebben a lakásban úgy lehet hajtogatni a beépített bútorokat, hogy azok mindig éppen az adott helyzethez igazodjanak. Lehet a szobából kényelmes és meghitt háló, de ugyanott egy mozdulattal helyet lehet csinálni egy házibulihoz is. A fürdőben és konyhában használt pasztell színek nem csak divatosak most, de még jobban ráerősítenek a modern játékház érzésére.

Egy igazi mini 15 négyzetméteres

Az első saját lakásom 15 négyzetméteres volt, így részben tapasztalatból is beszélek, amikor azt mondom, ezt a teret itt tényleg kimaxolták. Nehezítés volt, hogy állógaléria kiépítésére nem volt lehetőség, ezért a lépcsőbe épített, kinyitható konyha különösen élelmes megoldás.

Az egész lakásnak van egy kis kávézós, beülős hangulata. Annak ellenére, hogy milyen apró, gond nélkül el tudom képzelni, hogy a tulajdonoshoz beugranak a barátnői egy vasárnapi brunchra, vagy egy csésze kávéra munka után.

30 négyzetméter minőség

Mindig mondom, hogy a kis lakások egyik verhetetlen előnye, hogy mivel a fürdőbe nem 15 négyzetméter burkolat kell, hanem mondjuk kettő, ezért nyugodtan lehet a magasabb minőségű anyagok közül is válogatni. Kisebb szorzóval az árkülönbség is jóval kisebb lesz. Na ezt az előnyt ebben a lakásban maximálisan kihasználták.

A drámai sötét szín és a stukkók nem is működnének másképp, csak egy kis márvánnyal meg sárgaréz csaptelepekkel. Gyönyörű, igényes, minden helyiségbe jutott egy műtárgy, és még kandalló is van. Komolyan, mi kell még?

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást