Szerelem / Párkapcsolat / Szex

5 jel, hogy amit műveltek, az minden csak nem szeretkezés

Szerelmes pár

Rosszul reagál az elutasításra

Még a legnagyobb szerelmek során is előfordul olyan, hogy az egyik félnek nincs kedve az összebújáshoz, vagy akár szex közben is kérhet olyat a partnered, amihez neked éppen nincsen kedved. Ilyenkor teljesen természetes, ha nemet mondasz, de a narcisztikus partner erre többnyire nagyon rosszul reagál.

Mivel az ilyen személyiséggel rendelkező emberek általában komoly önbizalomhiányt próbálnak leplezni és ezért igénylik az állandó figyelmet, a nemet is sokkal rosszabbul viselik, hiszen azonnal elutasításként, árulásként élik meg a dolgot.

Nincs kapcsolat

Előfordul, hogy két fél megegyzik, hogy egyelőre nem szeretnék komolyabban elkötelezni magukat.  Az viszont egy egészen más dolog, ha úgy döntenek, a szexen kívül semmiféle érzelmi kapcsolatot nem alakítanak ki egymással. De még az utóbbi esetben is teljesen természetes az igény, hogy összebújjatok és beszélgessetek egy kicsit szex után. 

Egy narcisztikus személy azonban ezt nem fogja igényelni, és jó eséllyel teljesen magadra hagy érzelmileg az együttlét után. Legközelebb pedig csak akkor jelentkezik, ha ismét szüksége lesz valamire.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást

    Bien.hu

    FREE
    VIEW