Állítsd össze álmaid fagyiját, és derítsd ki, ez mit árul el rólad

Állítsd össze álmaid fagyiját, és derítsd ki, ez mit árul el rólad

Címlap / Életmód / Receptek / Állítsd össze álmaid fagyiját, és derítsd ki, ez mit árul el rólad

Az egyik legjobb dolog a nyárban – a nyaralásokon, a napsütésen és a pihenésen kívül – a fagylalt! Ahogy átlépünk az évszakba, mindenkit magával ragad ez a hűsítő finomság, és az biztos, hogy neked is megvan a kedvenc ízvilágod. Az alábbi tesztben összeállíthatod álmaid fagyiját, és kiderítheted, ez mit árul el rólad!

1. Először is válassz egy ízvilágot!

Vanília: Te képes vagy értékelni az életben az egyszerűbb dolgokat is. Nincs szükséged extravagáns tárgyakra, eseményekre ahhoz, hogy boldog legyél, hiszen neked már az is képes mosolyt csalni az arcodra, ha csiripelnek a madarak vagy virágba borultak a fák.

Csoki: Ha valaki, akkor te tudod, hogy mit jelent jól érezni magad. Sosem vonod meg magadtól azt, ami jól esik, legyen szó édességekről vagy akár egy csinos ruháról. Diétával pedig biztosan nem sanyargatnád magad. Az életet élvezni kell, neked ez a mottód!

Eper: Sokszor hallottad már, hogy mennyire optimista és energikus vagy, az emberek pedig csak annyit kérdeznek, vajon hogy csinálod mindezt. A titok viszont az, hogy te egyszerűen ilyen beállítottságú vagy, és ritkán ragad magával a szomorúság.

Mentolos: Igazán okos, sokoldalú egyéniség vagy, aki sosem bánja, ha kilóg a tömegből. A véleményedet mindig büszkén mondod el, mert szerinted elsősorban magadnak kell megfelelned, és nem másoknak. 

Kávés: Mintha két személyiség keveredne benned: az egyik nagyon laza, a másik pedig igazán szofisztikált. Hol az egyik, hol a másik kerül fölénybe, ezért nálad nem igazán lehet tudni, vajon épp mi jár a fejedben, és mit fogsz csinálni következőnek.

Egyéb gyümölcsös: Nem az eper a kedvenced, hanem egy másik gyümölcsös ízvilág? Akkor tuti, hogy egy kicsit hebrencs természet vagy, de hatalmas szívvel és lelkesedéssel megáldva. Te ritkán mondasz nemet, már csak azért is, mert imádod az újdonságokat kipróbálni.

Csokis kekszes: Hajlamos vagy úgy levonni következtetést másokról, hogy nem ismered őket, hiszen már sokszor kellett csalódnod az életedben. De ennek ellenére is nyitottan állsz az emberekhez, csak talán egy kicsit óvatosabban, mint a többség. Elővigyázatos vagy, de ez nem feltétlenül rossz dolog!

Pisztácia: A szíved mélyén még mindig gyereknek érzed magad, igaz? Szeretsz nosztalgiázni, játszani, szórakozni, és a fiatalabb korosztállyal elég jól megérted magad, hiszen képes vagy úgy gondolkodni, ahogy ők. Erre nem sok felnőtt képes, úgyhogy légy büszke gyermeki lelkedre!

Sebastian Coman Photography/unsplash.com

2. Válassz egy tölcsért!

Klasszikus ostya: nem vagy az a típus, aki túl sokáig húzná az időt felesleges gondolkodással. Talán kicsit türelmetlen is vagy, de úgy gondolod, az élet túl rövid ahhoz, hogy egy helyben toporogj, ezért ha valamiben dönteni kell, te elég hamar dűlőre jutsz!

Édes tölcsér: nem szokásod követni a trendeket, de tény, hogy általában tisztában vagy velük. Nem csoda, hiszen elég jól tájékozott vagy, olyan típus, aki elég kíváncsi ahhoz, hogy mindent elolvasson, és nincs olyan dolog a világon, ami iránt ne érdeklődnél egy kicsit.

Kehely: nem a klasszikus tölcsért, hanem inkább a kelyheket szereted? Akkor tuti, hogy praktikus gondolkodású, összeszedett természettel rendelkezel. Az életedet mindig irányításod alatt tartod, felkészült vagy, és a problémákat általában hamar meg is tudod oldani.

Cukros tölcsér: szereted a cukorral leszórt, csokimázas, különlegesebb tölcséreket? Nem is kérdés, te egy szórakoztató, vicces lélek vagy, rengeteg baráttal. Nem csoda, hiszen valaki, aki ennyire sokszínű természettel rendelkezik, mindig mindenkivel megtalálja a közös nevezőt!

Nas_Mato/unsplash.com

3. Milyen öntetet kérsz a fagyidra?

Csokiöntet: a klasszikus, jól bevált öntet, ami nem okoz váratlan meglepetéseket. Az életben is azt szereted, ha mindent előre tudsz, és semmi sem ér váratlanul, mert ha nem halad minden terveid szerint, könnyen bepánikolsz. Bár szerencsére ez elég ritkán fordul elő veled!

Eperöntet: neked az egyensúlyt sikerült tökéletesen megteremtened. Épp elég szórakozott vagy ahhoz, hogy néha őrültségeket csinálj, de közben mindig helyén van az eszed, ezért a határokat sosem léped át. Hidd el, ezért sokan irigyelnek téged!

Karamell öntet: sokszor megtapasztaltad már, hogy az emberek elsőre rosszul ítélnek meg téged, és nem valós következtetéseket vonnak le rólad. Aztán nem sokkal később megismernek, és rájönnek, hogy teljesen másmilyen vagy a valóságban, mint amit a külsőd sugall.

Tejszínhab: öntet helyett tejszínhabot ennél a fagyidon? Te általában elég mély nyomot hagysz az emberekben, személyiséged ugyanis igazán magával ragadó. Mindig felfigyelnek rád, mindegy, hogy boltba mész vagy csak a postára szaladsz le, hiszen van benned valami, ami mágnesként vonzza őket hozzád.

belchonock/depositphotos.com

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást