Életmód / Ezotéria

Alkalmazott vagy főnök típus vagy? Csillagjegyed elárulja

Nyilas

A Nyilas vezetőként a legunalmasabb munkából is élvezetes időtöltést varázsol. Beosztottjai szinte elfelejtik, hogy dolgoznak, olyan lelkes a hozzáállása. Amiért mégsem ideális főnök az az, hogy nem adja ki egyértelműen a feladatokat, illetve végtelen energiájával a beosztottak nehezen tudnak lépést tartani.

Bak

Született vezető, az egyik a négy ösztönös vezér-csillagjegyből. A Bak számára mások utasítása természetes, mintha erre teremtették volna. Beosztottjait könnyedén inspirálja, motiválja, miközben konstruktív kritikát fogalmaz meg. Igazságos, de munkamániás és ezt a beosztottjaitól is elvárja.

Vízöntő

A Vízöntő főnök egészen biztosan kihozza a maximumot a beosztottjaiból, ugyanakkor nem ideális vezető, hiszen mindent folyton változtat és nem érti, ezt a többiek miért nem tudják követni. A munkát viszont komolyan veszi és remekül ösztönzi arra a csapattagjait, hogy együtt dolgozzanak.

Halak

A Halak nem ideális vezető, mert túl érzelmes és ezért sokszor bizonytalan, ami kihat a beosztottjaira. Ennek ellenére főnökként úgy viselkedik, mint egy bölcs barát és sosem érezteti a hatalmát. Csapatát lelkiismeretesen vezeti és minden segítséget igyekszik megadni embereinek.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást