Életmód / Ezotéria

Alkalmazott vagy főnök típus vagy? Csillagjegyed elárulja

Oroszlán

A magabiztos Oroszlán ideális főnök, az egyik a négy ösztönös vezér-csillagjegyből. Neki dolgozni olyan, mintha a beosztott a saját álmaidért küzdene. Felkarolja, aki bizonytalan és biztos hátteret nyújt neki vezetőként. Kis hibája, hogy az a meggyőződése, hogy minden feladatra ő maga a legalkalmasabb.

Szűz

A Szűz főnökként rendszerezett, hatékony és mindig a megoldandó feladatra fókuszál. A feladatokat érthetően adja át és szívesen segít is elvégzésükben. Ami nem teszi ideális vezetővé az az, hogy mindenkivel szemben túl magasak az elvárásai és minden apró hibát hajlamos felróni a beosztottaknak.

Mérleg

A Mérleg vezetőként őszintén kedveli minden beosztottját és szívesen jár be dolgozni hozzájuk. Mindegyikükkel külön jó kapcsolatot ápol és értékeli erőfeszítéseiket, hibája azonban az, hogy az állandó harmónia érdekében kerüli a konfliktust és ezáltal hajlamos a passzív agresszív viselkedésre.

Skorpió

A Skorpió olyan főnök, aki sosem hagyja cserben a beosztottjait. Csapatát bőszen védelmezi és mindent megtesz az embereiért. Ennek ellenére nem ideális vezető, mert hajlamos a gyanakvásra és nyomozgatásra. A Skorpió figyelmét semmi nem kerüli el, de olykor ok nélkül kér számon másokat.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást