Ha az alábbi 5 dolog igaz rád, te is mentálisan erős nő vagy

Ha az alábbi 5 dolog igaz rád, te is mentálisan erős nő vagy

Címlap / Életmód / Lélek / Ha az alábbi 5 dolog igaz rád, te is mentálisan erős nő vagy / 2. oldal

Tanulsz a hibáidból

Alapelved, hogy „aki nem mer, az nem is nyer”, így aztán nem félsz kockáztatni akkor sem, ha jó eséllyel elbuksz majd. Úgy véled, ha meg sem próbálod, akkor sokáig bánni fogod, és ez jóval rosszabb, mintha elbuknál, és fel kellene dolgoznod a sikertelenséget. Ezzel szorosan együtt jár az is, hogy kétszer nem követed el ugyanazt a hibát, tanulsz a baklövéseidből, melléfogásaidból, teljesen mindegy, hogy azok az üzleti életedre, munkádra, vagy éppen a kapcsolatodra vonatkoznak.

Nem félsz kockáztatni, tudod, hogy minden változtatás hozhat pozitív, de negatív eredményeket is.

A lényeg számodra az, hogy ne állóvíz vegyen körül, mert az számodra annak a jele, hogy elkényelmesedtél, és nem haladsz semerre.

Nem irigyelsz semmit és senkit

Úgy éled az életedet, hogy inkább téged irigyelnek, semmint te élnél ezzel a haszontalan felfogásmóddal. Gyakran tapasztalsz magadon bosszús, irigy pillantásokat, de ezek vagy megerősítenek, vagy teljesen hidegen hagynak.

Nem azért, mert rosszat akarsz másoknak, vagy örömmel töltene el bárki fájdalma, hanem azért, mert tisztában vagy az erősségeiddel, és a sikereiddel. Bár kívülről úgy tűnhet, neked minden megadatott, te pontosan tudod, mennyire keményen dolgoztál az eredményeidért.

Ezért aztán nem is keserít el mások irigykedő pillantása, véleménye. Tisztában vagy vele, hogy mindenki a saját sorsának a kovácsa, és bár nem indul mindenki egyenlő esélyekkel, szerinted nem lehetetlen eljutni hátrányos helyzetből távoli magaslatokba.

Képek forrása: mne_len/Depositphotoschika_milan/Depositphotos

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást