3 akadály, amiért nem talál meg a szerelem – sosem késő változtatni rajtuk!

3 akadály, amiért nem talál meg a szerelem – sosem késő változtatni rajtuk!

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 3 akadály, amiért nem talál meg a szerelem – sosem késő változtatni rajtuk! / 2. oldal

Szóval nem, a szerelem nem hibátlan, a legtöbbször kőkeményen kell dolgozni azon, hogy sokáig megmaradjon a kapcsolatban. Időnként nem kisebb dolgokat kell miatta háttérbe szorítani, mint a saját, egyéni céljaink, vagy akár a büszkeségünk. Azonban az ilyen jellegű áldozatok szükségesek ahhoz, hogy egy kapcsolat hosszú távon működni tudjon – ezt sokaknak nem csak tudatosítani, elfogadni is igazán nehéz.

Nem ismered önmagadat

Ha nem ismered a személyiséged rejtett zugait, akkor nem lehetsz igazán önmagad – hogyan is várhatnád el, hogy megtalálod majd a másik feledet, ha magaddal sem vagy tisztában? Ez most talán kicsit sablonosan hangzik, de valóban igaz, hogy az önismeret az alapja a boldog életnek. Pusztán azért, mert ha tudod, mit akarsz, akkor a cél érdekében tudatosan teheted meg a szükséges lépéseket.

Az az út, amit ehhez be kell járnod, felvértez majd magabiztossággal és önbizalommal, ami amellett, hogy hihetetlenül vonzó, még a szerelmet is könnyen meghozhatja az életedbe.

Akár már az is elég lehet, ha elengeded a görcsös próbálkozásokat a párkapcsolatokat illetően, és saját magadat helyezed az első helyre. Bármennyire is alapvetőnek kellene lennie az önismeretnek, sajnos egyáltalán nem az. De elég csak arra gondolnod, hogy te őszintén szerelmes tudnál-e lenni olyasvalakibe, aki nem tiszteli és szereti önmagát? Aki nincs tisztában azzal, milyen jó és rossz tulajdonságai, milyen értékei vannak? Aligha. Éppen ezért fontos, hogy először magadban tedd helyre a dolgokat, mert csak ezután lesz esélyed arra, hogy megnyílj a világ és így a potenciális jelöltek felé.

Kép forrása: AndrewLozovyi/Depositphotos.com

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást