Család / Életmód / Pénz és hivatás

12 ötletes ajándéktipp igazi irodakukacoknak

12 ötletes ajándéktipp igazi irodakukacoknak

4. Kábelvédők

A kábelvédők nem csak praktikus kiegészítők, hiszen segítenek elkerülni, hogy idő előtt megtörjenek a drótok. Könnyebb ránézésre is megjegyezni, melyik figura alatt melyik kábel bújik meg – na és persze nagyon murisan is festhetnek egymás mellett. 

Rostislav_Sedlacek/istockphoto.com

5. Kábel nélküli fülhallgató

A mindennapos munkaeszközöket sokan szeretik maguknak megvásárolni, de ha igazán közeli családtagot ajándékozol meg, akkor alighanem ismered az igényeit. A kábel nélküli, mikrofonnal ellátott, adott esetben zajszűrős fülhallgatók nélkülözhetetlen és fontos részei a megbeszéléseknek.

supersizer/istockphoto.com

6. Vizes palack

Hajlamosak vagyunk megfeledkezni az ivásról, főleg akkor, ha nyakig merülünk a munkában, és még a kollégáink sincsenek mellettünk. Ha a te ismerősöd is ebben a cipőben jár, meglepheted egy olyan palackkal, aminek a segítségével pontosan követni tudja, mennyi vizet ivott az adott napon.

Maddy_Z/istockphoto.com

7. Hordozható bögre

A hordozható bögrék nem csak azoknak bizonyulnak jó választásnak, akik rendszeresen utaznak. Ezeknek a kiegészítőknek óriási előnye, hogy akár órákon át tartják a hőt – így nem kell állandóan a mikróhoz rohangálni, hogy újramelegítsük a kávét. 

Tinatin1/istockphoto.com

1 2 3 4

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást