Stílus

Így nézne ki az otthonod, ha a csillagjegyed szerint rendeznéd be

Kos

A tűzjegyű Kos energiája az otthonában is megmutatkozik, biztosan megtalálod a nyomait az utazásainak, a hobbijainak, vagy a sportnak, amit űz. Otthona rendkívül személyes, saját ízléséhez, szokásaihoz hangolt.

Valószínűleg egy nagy felületen fog megjelenni az élénk lángvörös, ugyanakkor rengeteg a fotó, ami emlékeket őriz, így egyszerre van jelen az energia és a szentimentalizmus, a végeredmény pedig egy kifejezetten otthonos tér.

Bika

Földjegyként nem csoda, hogy az otthona számos berendezése is olyan természetes anyagokból készül, mint a rusztikus fa és a csiszolatlan kő.

Rengeteg zöld növényzet gazdagítja a szobát, hogy behozza a külső tér szeretetét.

Kifinomult stílusa az egész lakást belengi, de vannak helyek, ahol külön tapinthatóvá válik: a kiváló minőségben készített, időtlen darabok mellett a friss virág a konyhaasztalon szinte kötelező elem egy Bika otthonában.

Ikrek

Az Ikrek két személyiséget képvisel, gyorsan változó hangulata pedig otthonának berendezésén is tetten érhető.

Nem meglepő, ha otthona egy modern vidéki ház, ahol az üveges vitrin és a porcelán mosogató mellett lebegő polcok és króm kiegészítők hozzák be a modern hangulatot, szépen keveredve a régi világ darabjaival.

Az élénk narancs, a halovány zöld és a lime mind kacér színfoltjai lehetnek az Ikrek otthonának.

Rák

Ez az érzékeny vízjegy egy megnyugtató színekkel és ölelő anyagokkal teli otthonban érzi jól magát, egy olyan helyen, ami oázis lehet, ugyanakkor a mindennapi életnek is teret enged.

Kezeletlen fa, bolyhos szőnyegek, fehér falak és halovány színű virágcsokrok teszik alkalmassá a teret arra, hogy összejöjjön a család, de a merész, kontrasztos színeket és mintákat a Rák inkább elkerüli.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Oroszlán

A szeretet és csodálat iránti vágy vezérli az Oroszlán jegy szülötteit akkor is, amikor berendezik az otthonukat, így az sokszor szinte színpadi hatást kelt, akár fali karokkal vagy szobrokkal is díszítheti a teret.

A kastélyszerűen berendezett otthon a luxus érzését kelti, még akkor is, ha egy-egy darabot szinte fillérekért szerzett be.

Az arany, a sárga és a bordó kedvelt színek az Oroszlán otthonában.

Szűz

A földjegyet áthatja az alkotás vágya, ezért otthonát úgy rendezi be, hogy ideális tere legyen az írásnak, olvasásnak és a kreatív munkának.

Kellemes földszínek, például az okker, a tiszta fehér és barnás szürke uralják a berendezést, ami rendezettségről és szerénységről, ugyanakkor kifinomult stílusérzékről árulkodik mindenkinek, aki belép, és tökéletes pihenőhelye lakójának.

Mérleg

A mérleg bájos energiája kiegyensúlyozott személyiségével kombinálva olyan helyet teremt, ahol mindenki jól érzi magát.

Dekorációja ezt a puszta, könnyed eleganciát követi egy csipetnyi halovány pinkkel és szürkével, elegáns párnázott bútorokkal és meleg, keményfa padlóval.

A Mérleg olyan egyedi bútorokat részesít előnyben, amelyek robusztusak és kellemesek, de nem túl budoár-hangulatúak. Otthona sosem tűnik rendetlennek, de kényelmetlenül tökéletesnek sem. Különösen kedveli az 50-es és 60-as évek modern stílusát.

Skorpió

A Skorpió rejtélyes természete finom stílusú otthont épít maga köré.

Az Oroszlán mutatós tereivel vagy a Halak eklektikájával ellentétben a klasszikus, semleges bútorokat és a minimalista dekorációkat részesíti előnyben.

Az eredmény egy olyan ház, ahol minden bizonnyal észrevehető a lüktetés de ugyanakkor lenyűgöző, elegáns módon.

A kezeletlen fa lehet az otthon fókuszpontja, fehér falakkal és csak egy kis modern díszítéssel.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Nyilas

A Nyilas élénk és individualista személyisége olyan otthont teremt, amely nomád elemekkel van tele, és bohém stílust idéz.

A török szőnyegektől a világtérképekig, a türkiz csecsebecsektől a vicces feliratokig minden helyet kap ebben az eklektikus térben.

A Nyilas otthonába belépve a szabadság érzetét idézi meg a színes pop-upok darabokon keresztül, amelyek kérdésekre sarkallnak, és arra ösztönöznek, hogy maradj még egy kicsit nézegetni őket.

Bak

A praktikumnak élő Bak az otthonában is kerül mindenféle nonszenszt, így számára a hagyományos, klasszikus stílus a nyerő választás.

A trendek állandó követése helyett szívesebben fektet be néhány időtlen darabba, otthona színei a vadászzöld, a sötétkék és a szürke, melyek jól illeszkednek ahhoz a sok-sok természetes fa anyaghoz, amely megtalálható az otthonában.

Vízöntő

Vízöntőként igazi hagyománytörő vagy, és kellemes kuszaság jellemzi a lakberendezési stílusodat is. Azokat a darabokat választod, amelyektől jól érzed magadat, és nem azokat, amelyek „megfelelnek”, legyen szó stílusról, szokásokról vagy akár praktikus szempontokról.

Biztos, hogy van néhány igazán meghatározó darab az otthonodban, ugyanakkor vízjegyként szellősen, nyugodtan hagyod a teret, sok a lágy kék és a levegős szürke, szívesen használsz mintákat, amelyek elsőre talán nyüzsgőnek tűnnek, de a térben elhelyezve kellemes, otthonos hangulatot teremtenek.

Halak

Az intuitív Halak a lakberendezésben is a megérzéseit követi, így otthona stílusa minden bizonnyal eklektikus. Elsőbbséget élveznek a derűs tengeri színek és a levendula lágy árnyalata.

A dekor lényeges a Halak számára, és az otthonukat úgy díszítik, hogy Zen-stílusú helyet teremtsenek.

Természetes szövött szőnyegek, fehér vászon, selyem párnák és kényelmes kanapé hívogatnak a szobába, ahol a könyvespolcokon valószínűleg mindenféle vintage holmit, relikviát, keretbe foglalt préselt virágot és más szemet gyönyörködtető mütyűrt találsz.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást