A feng shui és a szerelem – néhány változtatással közelebb kerülhetsz a pártaláláshoz

A feng shui és a szerelem – néhány változtatással közelebb kerülhetsz a pártaláláshoz

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / A feng shui és a szerelem – néhány változtatással közelebb kerülhetsz a pártaláláshoz

Egy régi kapcsolatból kilépve sok mindent megváltoztatunk magunkon, magunkban – de az otthonunkat sokszor az egyedüllétre rendezzük be, és egyfajta falat húzunk fel magunk köré. A feng shui segítségével azonban pár apró változtatással elindíthatod a pozitív energiák áramlását és tárt ajtókkal várhatod az Igazi érkezését.

Régi emlékek rabságában

Hogyan is várhatnád el, hogy besétáljon az életedbe az új szerelem, ha még mindig az exed vagy exeid temetetlen emlékei között botorkálsz?

Régi szerelmeslevelek, kagylógyűjtemény egy közös nyaralásról, az a szép komód, amit a bolhapiacon vadásztatok együtt, és így tovább…

Nos, ezeknek mind menniük kell! Add el, dobd ki vagy újítsd fel. A lényeg, hogy ne vegyen körbe a múltad.

Itt az ideje átadni a helyüket valami újnak és jobbnak.

A hálószoba falának színét is együtt választottátok? Akkor ragadj ecsetet és fesd át azt is!

 

Asztal egy főre

Mindig a konyhában vannak a legjobb bulik – itt gyűlik össze a család, ide tömörülnek a barátok a házibuliban.

Amikor valaki egyedül él, akkor hajlamos a konyhát funkcionálisan használni vagy egyáltalán nem is használni.

Nem főzöl magadra, inkább eljársz vagy hideget eszel, hiszen minek is főznél egy főre.

Miért ne? Tartsd életben a tüzet, pakold tele hűtőt, tegyél a konyhába hangulatvilágítást, gyertyákat!

Terítsd meg szépen az étkezőasztalt, vegyél cserepes fűszernövényeket, süss néha valami finomat magadnak, egyszóval legyen újra élet a konyhádban!

Ne feledd, egy férfihez a hasán keresztül vezet az út. Várd őt tárt karokkal!

 

Szőrös kedvenc, mint élettárs

Nem baj, ha éppen nincs pasi az életedben, hiszen éjszakánként ott horkol melletted a kis kedvenced, ugye?

Nos, a szakértők szerint ez a szokás nem csak számodra, de számára is egészségtelen.

A kutyusnak tudnia kell, hogy te vagy a főnök, és ha ezt nem alakítjátok ki időben, akkor összezavarodik, frusztrált, esetleg agresszív lesz vagy szeparációs szorongás alakul ki nála.

Ami azonban a jelen esetben a legfontosabb: te nem egy kutyával szeretnéd összekötni az életed, hanem egy férfival, akinek a feng shui szerint helyet kell hagynod magad mellett az ágyban is.

 

Dzsungel a házban vagy harmónia?

A szingliséggel gyakran együtt jár, hogy az ember átmegy botanikusba és képes telepakolni a lakást mindenféle növénnyel, amelyek 80%-a általában a helytelen gondoskodás következtében elhalálozik.

A feng shui szerint a növények elhelyezésében is ugyanúgy fontos a harmónia, ők ugyanis összeköttetésben állnak a földi energiákkal, amelyek hatással vannak a társas kapcsolatokra is.

Nézd meg, hogy a lakás délnyugati részén nem blokkolják-e a szerelmi energiák áramlását növények, illetve a hálószobából is száműznöd kell egy időre a virágokat és a virágos motívumokat is.

 

Hálószobai dekoráció

Az előző pontban már említettük, hogy a virágos motívumokat kerülni kell a hálóban, ha azt szeretnéd, hogy a szerelmi energiák áramlását ne gátolja semmi.

A tarka minták helyett inkább törekedj a harmóniára és a természetes színek használatára ebben a helyiségben.

Mivel az ágy szimbolizálja az egységet a kapcsolatban, ezért elhelyezkedése kiemelten fontos. Először is az ágyból fekve rá kell látnod a szoba bejáratára, illetve az ágynak rendelkeznie kell háttámlával.

Egy szakítás után érdemes a közösen használt matracot kitisztíttatni vagy kitenni a napra pár órára, hogy kiszellőztesd a múltat.

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást