Stílus / Arc

8 hiba, amit mindenki elkövet a szeme kihúzásakor

Hirtelen véget érő vonal

A satírozás a szemed kontúrozásakor is fontos lépés! Ha például alul kihúzod a szemed szemközépig, ügyelj rá, hogy a vonal ne hirtelen érjen véget, hanem szépen satírozd el a belső szemzug felé egy kisebb fejű satírozó ecset segítségével. 

Így sokkal füstösebb, természetesebb lesz a hatás!

Túl erős kihúzás

Ha kör satírt készítesz, azaz a szemed felső és alsó részét is kihúzod, akkor mindig figyelj, hogy az alsó vonal sose legyen vastagabb a felsőnél! Emellett itt is törekedj a természetesebb, elmosottabb hatásra, és a belső vízvonaladat se felejtsd el kihúzni fekete szemceruzával

Válaszd a megfelelő formát

A megfelelő formájú tusvonal kiválasztása nagyon fontos, bár kimondott szabályok nincsenek rá. Célszerű kitapasztalnod, hogy a te egyéniségedhez, stílusodhoz és szemformádhoz melyik verzió passzol a legjobban, de kikérheted róla a barátnőid véleményét is!

Szempilla a kiemeléshez

Ha már van egy szuperül elkészített tusvonalad, akkor a többi részlet sem kerülheti el a figyelmedet! Egy szempillaspirál nélkül, csupaszon hagyott tusvonal például sosem lesz olyan látványos, mintha spiráloztál volna. A kettő együtt viszont felerősíti egymás hatását, és valóban igéző tekintetet varázsol!

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást

    Bien.hu

    FREE
    VIEW