Haj / Stílus

8 mesés frizura, amelyekhez csak néhány hajcsatra lesz szükséged

8 mesés frizura, amelyekhez csak néhány hajcsatra lesz szükséged

Lezser hatású konty

A nagy hajcsatodat aztán más frizurák elkészítéséhez is használhatod: ilyen például a laza, kócosabb hatású konty! Talán ez a leginkább magától értetődő frizura, amire érdemes bevetni, mert összefogja a hajadat, anélkül, hogy közben húzná a hajszálakat a fejbőrödnél.

 

Retró hatású lepkék

Biztos, hogy neked is volt olyan időszakod, amikor pillangós hajcsatokat viseltél, igaz? Ezek sajnos már rég kimentek a divatból, de most nagy esélyük van arra, hogy visszatérjenek, aminek azért is örülünk, mert ilyen romantikus frizurákat készíthetsz velük! Minél kisebbek a lepkék, annál jobb lesz az összhatás.

 

Apró virágminták

Hasonló a helyzet a miniatűr virágos csatokkal is! Akárcsak a pillangós verziók, úgy ezek is nőies, romantikus hatású frizurát tudnak alkotni, ami szuper választás például akkor, ha esküvőre vagy hivatalos vendégként.

 

Hullámcsatok segítségével

A hullámcsatok sokszínűségét bizonyítja, hogy ezekkel lényegében bármilyen alakzatot formálhatsz a hajadra! Mi azért választottuk az X-eket, mert frufruval és anélkül is elkészíthető ez a frizura, ami ráadásul nagyon vagány kisugárzást biztosít!

 

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást