Életmód / Ezotéria

Mindenki 7-szer születik újra: innen tudhatod, te épp melyik életedben jársz

Az egyik legérdekesebb magyarázat szerint erről az lehet, hogy hétszer születünk újjá ezen a bolygón, és bár emlékeink nincsenek korábbi életünkről, mégis megmaradnak bizonyos kötődések azzal kapcsolatban, amit már megtapasztaltunk. Te is könnyen kiderítheted, melyikben jársz, hiszen mindegyik életet különböző dolgok jellemzik.

Az újszülött korszak

Még újszülött vagy ezen a világon, ami ezt jelenti, hogy jelenleg az első életedben jársz. Emiatt nem olyan meglepő, hogy úgy érzed, szinte minden nehezebben megy neked, mint az ismerőseidnek.

Mintha az élet újra és újra utadba dobna egy akadályt, amit le kell küzdened, de aligha lesznek ezek könnyebbek az idő előrehaladtával.

Kicsit olyan érzésed van, mintha semmit sem tudnál, és csak csodálkozol, hogy lehetnek mások annyira szerencsések, hogy rögtön találnak szuper állást vagy boldog párkpacsolatot.

Ne aggódj, ezen át kell esned, hogy tapasztalatot szerezz, és később hasznodra váljon!

A tanuló korszak

Ez az élet már sokkal izgalmasabb. Szinte az egész világot valódi csodának látod, minden és mindenki képes lenyűgözni téged valamivel.

Nagyon kíváncsi vagy, az élet legapróbb részleteit is tudni szeretnéd, emiatt pedig nem érzed fáradságnak, ha tanulnod kell.

Rengeteg dologban kipróbálod magad, legyen az számtalan hivatás vagy hobbi, mert a célod, hogy minél többet tudj meg a téged körülvevő világról.

Bár nem mondod ki, de pontosan tudod, hogy valami nagy dolog vár még rád.

A kalandor korszak

Miután megismerted az elméletet, és rengeteget tanultál, a harmadik életben eljön a felfedezés időszaka. Ha ebben a szakaszban jársz, szinte élsz-halsz az újdonságokért, és mágnesként vonzanak téged magukhoz az ismeretlen helyek.

Legszívesebben egész életedben utaznál, mindegy, merre, csak valami olyat ismerj meg, amit még előtte sosem láttál. Úgy érzed, a világ tele van izgalommal, és sajnálod, hogy nincs elég időd mindent látni.

A szerelem korszaka

Miután megtanultad az elméletet, és sikerült rengeteg dolgot felfedezned, úgy fogod érezni, hogy eljött az elköteleződés ideje. Ha ebben az életben jársz, biztos, hogy a szerelem lesz az elsődleges dolog az életedben.

Egészen tinikorodtól kezdve az a célod, hogy megtaláld az Igazit, aki mellett megtapasztalhatod, mindazt, amit eddig maximum csak a romantikus filmekben láthattál.

Ha számodra is ez az egyik legfontosabb dolog, szinte biztos, hogy a negyedik életedben jársz.

A cikk még nem ért véget! A következő három korszakért lapozz egyet ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást

    Bien.hu

    FREE
    VIEW