Életmód / Ezotéria

A 6 legfüggetlenebb csillagjegy – Velük a legnehezebb komoly kapcsolatot kialakítani

Tudják, hogy saját magukra mindig támaszkodhatnak, és mivel sokszor túl bonyolult dolog megbízni másokban, inkább nem választják az elköteleződés útját…

Vízöntő

A sort nem is kezdhetnénk másokkal, mint a Vízöntőkkel: ők igazi, szabadon gondolkodó emberek, amit hisznek, tesznek, vagy mondanak, arra nincs ráhatásuk másoknak. A Vízöntő annyira független, hogy sosem kényszeríti magát olyan helyzetbe, amitől a közvélemény számára elfogadottabbá válik. Gyakran direkt inkább szembemegy ezekkel az elvárásokkal.

Az egyetlen jóváhagyás, amit egész életükben keresnek, az a saját véleményük. Nem csinálják azt, amit elvárnak tőlük, mindig külön utakon járnak, és a lehető legkreatívabb módon teszik a dolgaikat. 

Nyilas

A Nyilasok már más értelemben függetlenek, mint a Vízöntők, ők ugyanis inkább a szabadságot igénylik, a tudatot, hogy oda mennek, ahova csak akarnak, és azt csinálnak, amit csak szeretnének. A legjobban azt utálják, ha valakitől engedélyt kell kérniük, ilyenkor inkább szedik a sátorfájukat és menekülnek.

Magabiztosak, talpraesettek, nem izgulnak amiatt, hogy nem boldogulnak egyedül, így aztán bátran vállalják a legnagyobb kihívásokat és a kockázatokat is. Nem pánikolnak, hisznek a saját képességeikben – már csak ezért sem tűrik, hogy mások irányítsák őket. 

Ikrek

Az Ikrek azért annyira megfoghatatlanok, mert többnyire nem vágynak arra, amire mások, egyszerűen kerülik az átlagos dolgokat. Túlságosan kíváncsiak ahhoz, hogy egy ember lekösse a figyelmüket, vagy akár csak huzamosabb ideig egy helyen, egy párkapcsolatban maradjanak. Nagyon kedvesek, kommunikatívak, mosolygósak és mozgékonyak, de nem igazán hagyják, hogy befolyásolják őket abban, amit elhatároztak.

Alapvetően saját magukat akarják lenyűgözni, és éppen ezért van az, hogy általában mindenkit elvarázsolnak maguk körül.

Kos

A Kosok függetlensége önbizalmukból ered. Nem is annyira a klasszikus szabadságra, vagy éppen egyedülállóságra vágynak, egyszerűen arra van szükségük, hogy tudják: uralják az életüket. Lehet, hogy nagy dolgokat tesznek kockára sőt, az is megeshet, hogy rossz döntéseket hoznak, de tudják, hogy legvégül úgyis célba érnek – köszönhetően rendíthetetlen kitartásuknak.

Bíznak az intuícióikban és nem tartja vissza őket, ha mások megpróbálnak keresztbe tenni nekik.

Egy Kos tehát nagyon elkötelezett, felelősségteljes lehet a párkapcsolatában is, ám csak akkor, ha a mindeközben a maga útját járhatja. 

Olvastad már?  Legnépszerűbb keverék-kutyafajták, amikről nem is tudtad, hogy léteznek

Bak

A Bakokról mindenki tudja, hogy szorgalmasak, kitartóak, elhivatottan törekszenek arra, hogy a legtöbbet hozzák ki a munkájukból – és úgy élnek, hogy sokszor észre sem veszik, milyen óriási igényük van a függetlenségre. A pénzügyi helyzetükből fakadó szabadságot egyértelműen nagyra becsülik. Sokszor viszont annyira előtérbe helyezik a munkájukat, hogy sem energiájuk, semmi idejük nem marad a párkapcsolatukra.

Részben ezért is van az, hogy olyan nagyon nehezen engednek fel valaki mellett, és gyakran még hosszú évek után is tudnak meglepetést okozni a partnereiknek.

Szűz

A Bakokhoz hasonlóan a Szüzek is precizitásukról, karrierjükről híresek, ám utóbbiak még kevésbé könnyen megközelíthetőek, mint a Bakok. Nagyon tájékozottak, és gyakran úgy érzik, egyszerűen túl sokat tudnak ahhoz, hogy bárki vagy bármi más irányítása alatt álljanak.

Probléma esetén sem akarnak segítséget kérni, inkább még többet dolgoznak és tanulnak – még ahhoz is túl függetlenek, hogy támogatást igényeljenek.

Ugyan sokszor szerénynek tűnnek, valójában nincsenek híján az önbizalomnak, és tökéletesen jól elvannak egyedül: korántsem élik meg magánynak az egyedülállóságot. 

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást