Háztartás / Otthon

Egy párszáz forintos csodaszer, amit kötelezővé tennénk mindenkinek

Egy párszáz forintos csodaszer, amit kötelezővé tennénk mindenkinek

Mi az a WD 40?

WD 40 csodaszer

A WD 40 egy nedvességmegkötő anyag, amit eredetileg az űrhajósoknak fejlesztettek ki, de sokrétű felhasználása és olcsósága miatt az ezermesterek körében is hamar népszerűvé vált, aki pedig egyszer rájött, mennyi mindent lehet felújítani vagy megjavítani vele, az többé el sem tudja képzelni a háztartását WD 40 nélkül.

A korrózióvédő, zsírtalanító anyagot többféle kiszerelésben is be lehet szerezni, a 250 milliliteres flakon ára körülbelül 8-1100 forint között szokott lenni. Most pedig lássuk, hol is használhatod!

Cipőápolás

Igaz, hogy az ezermesterek ládikájában is mindig ott van, de az igazi csajos feladatokat is rábízhatod: ha az új bőrcipőt WD 40-nel fújod be, nem fogja feltörni a lábadat, mivel sokkal puhábbá és rugalmasabbá válik.

A cipőket egyébként épségük megőrzése érdekében is érdemes időről időre újra átfújni, télen pedig egy vékony réget WD 40-nel még vízhatlanná is teheted őket.

Oldalak: 1 2 3 4

2 hozzászólás

 • Avatar
  Kovács Zoltán
  2020.10.17., 15:45

  Ez a cikk sokadszor jelenik meg, csak az a baj, hogy az 500 forintos ár már régóta nem igaz.
  Ez így megtévesztő.
  Amúgy tényleg jó cucc.

  Válasz
 • Avatar
  Béla
  2020.10.17., 22:27

  Vannak irdatlan baromságok, de a vége az kemény.
  A szélvédőt! Normális vagy? Csak úgy mellékesen a por rohadtul oda fog tapadni. Te se autót vezessél, hanem áramot magadba!

  Válasz

Írj egy hozzászólást