Szerelem / Párkapcsolat

Csak azok a nők képesek megtalálni az igaz szerelmet, akikben megvan a következő 5 tulajdonság

Csak azok a nők képesek megtalálni az igaz szerelmet, akikben megvan a következő 5 tulajdonság

Öntudatos vagy

Meglehet, hogy a férfiak tartanak az erős, irányító nőktől, de nehogy azt gondold, hogy csakis a visszafogott, csendes lányokat szeretik! Valójában imádják azokat a nőket, akik pontosan tudják, hol tartanak az életükben, és merre szeretnének továbbmenni.

Ha pedig benned megvan ez a fajta öntudatosság, képben vagy saját magadról, és teszel is az álmaid eléréséért, előbb-utóbb az igaz szerelmet is megtalálod.

És amikor ez megtörténik, ennek köszönhetően fogod tudni, mit tegyél, hogy ez örökké is tartson!

Látod a hibáidat

Senki sem tökéletes, aki pedig mégis hibátlan partnert keres magának, hoppon fog maradni. Ha te azok közé tartozol, akik tisztában vannak a rossz tulajdonságaikkal, valamint a hibákkal, amiket elkövettek, az szuper dolog!

Arra utal, hogy nem egy filteren át nézed saját magadat, és ha valamit nem megfelelően csinálsz, megpróbálsz tanulni a következményekből.

A boldog kapcsolatokhoz ez elengedhetetlen, ezért is van az, hogy csak azok a nők képesek megtalálni az igazi párjukat, akik a régi hibákat nem követik el újra és újra a következő párjuk mellett.

Érzelmi intelligencia

Az IQ-szint sokat számít, de ezen kívül legalább ekkora szerepe van az EQ-dnak, vagyis az érzelmi intelligenciádnak a kapcsolatodban. Sőt, talán még fontosabb is!

Hiszen ez minél magasabb, annál érzelmesebb, empatikusabb személy vagy, aki képes feldolgozni és kezelni a saját lelki világát.

Ez segít abban, hogy amikor találkozol valakivel, hamarabb el tudd dönteni, összepasszoltok-e; hiszen egy olyan sráccal, aki nem szereti kimutatni az érzéseit, esetleg azt sem tudja, pontosan mit érez, nehezen tudnál hosszú ideig együtt maradni.

Még két nagyon fontos tulajdonság a következő oldalon. Lapozz egyet ide kattintva >>

Képes vagy figyelni

Egy jó beszélgetőpartnernél már csak egy dolog jobb: ha ez a valaki mindemellett képes figyelmesen hallgatni is a másikat. Sokaknál megesik, hogy amikor érdeklődnek a párjuknál, mi történt velük aznap, a választ már nem is igazán figyelik, szimplán csak hallgatják, és gondolatban máshol járnak.

Ha te viszont képes vagy arra, hogy őszintén a másikkal foglalkozz, akkor a kapcsolatod máris előnyből indul.

Fontos, hogy hasonló férfit találj magadnak, mert aki ennyire tud figyelni, az ugyanezt várja el a másiktól – méghozzá jogosan!

Nyitott személyiség vagy

Az egyik legalattomosabb párkapcsolati gyilkos az unalom és a rutin, ami könnyen bekúszik a hétköznapokba. Amikor (jobb esetben) heti öt napot dolgozol, majd munka után még a takarítás, bevásárlás is rád vár, nehéz nyitottnak és kalandornak maradni.

Azonban ha benned természetes módon megvan ez a kíváncsiság, és képes vagy az átlagos dolgokban is meglátni a lehetőséget, minden elismerésünk!

Csak kevesen tudnak 30 felett is igazi kalandorok maradni, de ha te nem szeretsz minden nap otthon ülni, és vágysz az izgalmakra, az élet melletted sosem lesz unalmas.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást