Életmód / Ezotéria

5 dolog, amit ha sokszor látsz az álmaidban, nem hagyhatod figyelmen kívül

5 dolog, amit ha sokszor látsz az álmaidban, nem hagyhatod figyelmen kívül

Ha üldöznek téged

Gyakran álmodod azt, hogy menekülnöd kell valaki elől? Megesik, hogy egymás után több éjszaka is ez történik veled? Lauri Loewenberg álomelemző szerint ennek több jelentése is lehet, de azoknál, akik igyekeznek mindig elkerülni a konfliktusokat, és félnek belemenni a vitákba, ez még gyakrabban előjöhet.

Legközelebb, ha ezt álmodod, ébredés után idézd fel, ki üldözött téged. Ha egy ismerősöd volt az, akkor nagy a valószínűsége annak, hogy vele kapcsolatban próbálsz elkerülni valamit. De ha sosem látott alakok, esetleg természetfeletti lények kergetnek, akkor meglehet, hogy az ismeretlentől félsz, és nem mersz meglépni valamit, amit titkon nagyon szeretnél.

Katasztrófa történik

Azt álmodtad, hogy valami szörnyű dolog történik, beüt az apokalipszis, vagy a szeretteid megsérülnek? Ezek nagyon erős hatással vannak ránk, és sokak hangulatát még órákkal az ébredés után is befolyásolhatják. Szakértők szerint ez azt jelenti, hogy valamilyen problémával állsz szemben, amit már nem tudsz irányításod alatt tartani, és nagyon félsz attól, hogy milyen hatással lesz rád nézve.

Lehet, hogy magadnak sem ismered ezt be, de tudat alatt folyamatosan nyomaszt és feszültséggel tölt el, amit az álmaidban így dolgozol fel. A legjobb megoldás, ha átgondolod, mi lehet ez a probléma, és megpróbálsz valamiféle megoldást találni; hidd el, már ez némi nyugalommal fog eltölteni.

Ha valami nem működik

Veled is megesett már, hogy álmodban a készülékeid nem működtek? Például próbáltál autót vezetni, de nem tudtad irányítani, vagy a mobilodon igyekeztél segítséget kérni, de nem tudtad beütni a számokat? Egy álmok jelentésével foglalkozó szakember, Patricia Garfield szerint ezek sokkal gyakrabban jelentkeznek nőknél, mint férfiaknál, méghozzá azért, mert a párkapcsolatot szimbolizálják a képek.

Arra utalnak, hogy valami aggaszt téged a pároddal kapcsolatban, vagy úgy érzed, nincs már meg köztetek az az érzelmi kötődés, ami egykor jelen volt. Egy helyben toporogsz, akárcsak az álmodban. Ilyenkor a valóságban kell megoldanod a problémát, és elmondani a párodnak, mit érzel igazából!

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Ha várandós vagy

Bármennyire is furcsán hangzik, nem csak nők szokták azt álmodni, hogy kisbabát várnak; a férfiaknál is előfordulhatnak ilyen különös álmok. Egy pszichológus, David Bedrick szerint ez azt szimbolizálja, hogy valami megszületni készül bennünk.

Valószínűleg van egy nagyon jó ötleted, ami még ugyan ködös lehet számodra, de az agyad már érzékeli, hogy milyen sok lehetőséget ki lehet hozni belőle. Vagy az is lehet, hogy már tisztában vagy ezzel, de csak elméletben ismerkedsz vele, és nem mertél még tenni érte. Ez pedig bármi lehet, kezdve attól, hogy írni szeretnél egy könyvet, akár a lakásod felújításáig.

Ha már az álmaidba is beférkőzött, ideje belevetned magad!

Elkéstél valahonnan

Álmodban téged is nagyon frusztrál és megvisel, ha sietnél valahova, és elkésel? Ez lehet egy megbeszélés, egy randi, vagy akár egy vizsga is, annak ellenére, hogy nem jársz már iskolába. A jelenség nagyon gyakori, Michael R. Olsen álomszakértő szerint pedig azt jelképezi, hogy attól tartasz, lemaradsz valami fontosról.

Az életed megállás nélkül halad előre, az idő pedig túl gyorsan rohan, és attól félsz, nem lesz időd valóra váltani mindent. Például túl régóta szingli vagy, és titkon amiatt aggódsz, hogy ez sosem változik, és kimaradsz az életnek ebből a részéből. Vagy akár a gyermekeddel nincs sok időd foglalkozni, és tartasz attól, hogy lemaradsz a jelentős eseményekről.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást