Életmód / Ezotéria

Ez a 4 csillagjegy vonzódik hozzád a legjobban: eláruljuk, miért

Lássuk, zodiákusod alapján mely négy csillagjegy vonzódik hozzád a legjobban!

Rák

Négy csillagjegy, aki igazán vonzódik hozzád: Bika, Oroszlán, Szűz, Rák

A Rákok minden más jegynél fontosabbnak tartják a családot, az otthoni harmóniát és békét, ezért gyakran éppen egy másik Rákban találják meg a nagy Őt.

A Bikák is hasonlóan családcentrikusak, előnyben részesítik a hagyományos értékeket, ezért tudat alatt sokszor ők is a Rák nőkben látják meg a fantáziát.

Az Oroszlán férfiakat lenyűgözöd gondoskodó szereteteddel és nőiességeddel, és ugyanígy állnak hozzád a Szüzek, csak ők még jobban megdöbbennek azon, hozzájuk képest milyen könnyen mozogsz érzelmi síkon.

Oroszlán

Négy csillagjegy, aki igazán vonzódik hozzád: Kos, Rák, Bak, Vízöntő

A Bakot játszi könnyedséggel ejti ámulatba optimista hozzáállásod, kedvességed és nyitottságod.

Ez számára olyan idegen mezsgye, ami egyszerre ijesztő, de mágnesként vonzó.

A Rák jegyű férfiakkal egészen más okból kifolyólag alkothatsz jó párost, az ő érdeklődését az kelti fel, hogy nő létedre milyen határozott, céltudatos vagy, miközben meglátja benned a leendő anyát is – ez számára a vonzalom alapköve.

A Kosokkal alighanem nagyon szenvedélyes lehet a kapcsolatod, és ide sorakoznak fel a Vízöntők is, akikkel ugyan csak kis eséllyel alkothattok igazán jó páros hosszútávon, a rövidebb és szenvedélyes kapcsolatokban mégis remekeltek.

Szűz

Négy csillagjegy, aki igazán vonzódik hozzád: Halak, Bak, Skorpió, Rák

A Halak férfiak azért vonzódnak hozzád, mert ők nem bírják elviselni, ha valaki nem érzelmi síkon mozog – mindenképpen ki akarják deríteni, mi áll a nagy racionalitásod mögött, illetve hogyan lehetne a védőhálódon túljutni.

A Bakokat ezzel ellentétesen pont a hasonló mentalitásod vonzza, ők hozzád hasonlóan precízek, így még neked is imponálnak.

Vonzalom terén jeleskedik a Skorpió is, hasonló indokból, mint a Halak: amikor meglát, elhatározza, hogy megmutatja neked, mi az igazi szenvedély.

A Rákok pedig azért érdeklődnek irántad, mert te is alapvetően nyugodt természet vagy, szeretsz békében elvonulni, és ehhez a mentalitáshoz a Rákok nagyon is vonzódnak.

Mérleg

Négy csillagjegy, aki igazán vonzódik hozzád: Kos, Ikrek, Nyilas, Oroszlán

A Kosokat lenyűgözi a higgadtságod és a szépérzéked, utóbbival általában azonnal le is veszed őket a lábukról. Vonzalom esetén sokat nyom a latban a külső, és mivel te nagyon adsz a megjelenésedre, könnyen odáig lehet tőled ez a maximalista jegy.

Az Oroszlán szimpátiáját felkelted a közös érdeklődési pontokkal, elsősorban a gondtalan hozzáállással, az optimista felfogással, és hasonló okon vonzódik hozzád az Ikrek férfi is.

A Nyilas ugyancsak ezeken a pontokon kapcsolódik hozzád, miközben érdekesnek találja a stabilitásodat, hiszen ő általánosságban véve könnyedebb és szabadabb életfelfogással bír, mint te.

Az Ikrek jegy szülöttei ösztönösen vonzódnak hozzád, hiszen szabadság- és kalandvágyuk mellett állandó harmóniát és egyensúlyt igényelnek, ezt pedig tökéletesen hozni tudod az életükbe.

A cikk még nem ért véget! A többi csillagjegy a következő oldalon, lapozz egyet ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Skorpió

Négy csillagjegy, aki igazán vonzódik hozzád: Bika, Szűz, Halak, Bak

Kevesen vannak azok, akik nem vonzódnak a Skorpiókhoz, hiszen a legszenvedélyesebb jegyűek közé tartozol.

A Bikák azonban kiemelkednek a kérők közül, ők ugyanis a női lét netovábbját látják benned.

Hab a tortán, hogy te is látsz bennük fantáziát, hiszen nyugalmat, biztonságot hoznak az életedbe.

Erotikus vonzerőd miben másban nyilvánulhatna meg jobban, minthogy a gyakran távolságtartónak és hidegnek tartott jegyek fantáziáját is alaposan megmozgatod: rendszeresen érdeklődnek irántad a Szűz és Bak jegyű emberek, miközben a Halak azért kíváncsiskodnak, mert az érzelmek teljesen új skáláját tudod számukra felmutatni.

Nyilas

Négy csillagjegy, aki igazán vonzódik hozzád: Kos, Ikrek, Mérleg, Szűz

Az Ikrek férfiakkal számos közös vonásotok van: szeretitek a szabadságot, a nagy jövés-menést, az utazást, így aztán jó eséllyel pont egy ilyen programon futtok össze.

A mindkettőtöket érdeklő téma adott, innen pedig már csak egy lépés, hogy az ágyban kössetek ki.

A Mérleg jegyű férfiakat elsősorban tüzes hozzáállásod és pozitív életszemléleted vonzza, szinte azonnal látják maguk előtt a romantikát, amivel körbevennének.

A Kos számára imponáló, hogy kihívást jelentesz és nem olyan könnyű meghódítani, és ugyanígy vélekedik a távolságtartó Szűz is.

A kisugárzásod nagyon érdekesnek hat az ő szemében, olyasvalamit tudsz felmutatni, amit szeretne közelebbről is megismerni.

Bak

Négy csillagjegy, aki igazán vonzódik hozzád: Nyilas, Oroszlán, Bika, Szűz

A Bikák és az Oroszlányok szinte mágnesként vonzódnak a Bakokhoz, mert imádják a megfontoltságát és az anyagi stabilitását, valamint azt, hogy mindig biztosra mennek és ezzel igazán fix hátteret tudnak biztosítani.

A Szűzzel ezzel ellentétesen, azért alkothatsz jó párost, mert hozzád hasonló mentalitással bír, vele egyáltalán nem nehéz megtalálnod a közös nevezőt, ami sokszor nem áll meg a barátságnál.

A Nyilasok – ugyancsak tüzes jegyként – arra törekszenek, hogy a mindig konszolidált Bak kibújjon a páncéljából, és ők igyekeznek ott lenni, amikor ez végre megtörténik.

Vízöntő

Négy csillagjegy, aki igazán vonzódik hozzád: Ikrek, Oroszlán, Nyilas, Halak

Az Oroszlán könnyen levesz a lábaidról köszönhetően annak, hogy nagyon kedves és figyelmes veled – te pedig pont azért kelted fel a figyelmét, mert nem hódolsz be egykönnyen az ostromának.

Az Ikrekkel és a Nyilasokkal szinte teljesen egy húron pendültök, hasonlóan laza, könnyed a felfogásotok, ezért gyorsan megtaláljátok a közös témákat, amiből már könnyen kialakul a vonzalom.

A Halak ezzel szemben éppen az érzelmek szintén kötődik hozzád igazán és egyenesen lenyűgözi az a széles skála, amit ezen a téren fel tudsz mutatni.

A cikk még nem ért véget! A többi csillagjegy a következő oldalon, lapozz egyet ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást