NAGY 2023 éves horoszkóp: Részletes évértékelés, ha Oroszlán a zodiákusod

NAGY 2023 éves horoszkóp: Részletes évértékelés, ha Oroszlán a zodiákusod

Címlap / Életmód / Ezotéria / NAGY 2023 éves horoszkóp: Részletes évértékelés, ha Oroszlán a zodiákusod

A csillagok szerint érdekes év elé nézünk: azok, akik keményen odatették magukat az elmúlt időszakban, most megbékélhetnek. Akik viszont nem dolgoztak magukon, azokra még több kihívás vár. De mit tartogat számodra a zodiákusod?

Karrier és pénzügy horoszkóp

Az év első felében az Oroszlán jegyűek számolhatnak azzal, hogy több kihívással is meg kell majd küzdeniük, ugyanis sokan féltékenyek a sikereikre. Így, vagy úgy, de megpróbálnak keresztbetenni neked. Nem hívnak meg egy fontos eseményre, rossz híredet keltik, vagy akár a hátad mögött próbálnak bemártani. Ne hagyd, hogy letörjék a lelkesedésedet, továbbra is koncentrálj arra, amiben jó vagy! Ha így teszel, gyorsan javulni fog a helyzet és meglátod, még te fogsz jól kijönni ebből az egészből.

Nem éri meg a sok feszültség, többre mész vele, ha a feladatokra és azok megoldására koncentrálsz, valamint továbbra is egyenes maradsz.

2023-ban karrierváltás, előreléptetés is szóba kerülhet sőt, a csillagok szerint arra szintén ideális ez az időszak, hogy saját vállalkozásba vágj bele. Ha csak és kizárólag egy munkahelyre koncentrálsz, az nem feltétlenül nyújt olyan életszínvonalat számodra, amilyenre vágysz, több lábon kell állnod.

Az év nagyobb részében a pénzáramlás ideálisnak tűnik, de bölcs döntés most tartalékolni, annak érdekében, hogy később kamatoztatni tudd a jövedelmedet. 

g-stockstudio/istockphoto.com

Szerelem és magánélet

2023-ban több kihívás is vár rád, nem csak a karrieredben. A legtöbb Oroszlán idén döntéshelyzetbe kényszerül, esélyes, hogy neked is sok mindent mérlegre kell tenned. Ami nem működik, az 2023-ban felszínre fog bukni, viszont ami rendezett, az még szebben belesimulhat a mindennapokba.

A kommunikációra és a közös fejlődésre koncentrálnod kell, nem szabad hagynod, hogy a nézeteltérések felülkerekedjenek a békén.

Nagy pluszt tud jelenteni, hogy az Oroszlánok igyekeznek diplomatikusan rendezni a vitákat, megpróbálnak igazságosan dönteni, válaszolni mindenkinek.

Ez pedig hozzájárul ahhoz, hogy a magánéletben, a családi hétköznapokban jóval kevesebb legyen a veszekedés. Szeretteidtől már csak ezért is támogatásra számíthatsz idén, és természetesen ez oda-vissza működni fog.

Halfpoint/istockphoto.com

Az Oroszlán jegyűek és az egészség

A saját egészségedet kevésbé kell féltened idén, de sajnos lehet, hogy szeretteid olyan problémákkal küszködnek majd, amelyeknek következtében neked is extra terhek nehezednek majd a vállaidra. Előfordulhat, hogy nagyobb törődést, odafigyelést igényelnek majd tőled, így tenned kell azért, hogy módot találj a stressz levezetésére.

Ez persze nem könnyű feladat, nem csak az idő szűke miatt, hanem mert folyton azt érzed majd, hogy még többet és többet kell adnod. De adni csak akkor tudsz, ha te is rendben vagy, úgyhogy muszáj megtalálnod a feltöltődés módját. Ellenkező esetben nem csak, hogy kevesebbet tudod őket támogatni, hanem még te is ágynak dőlhetsz, amit pedig végképp nem szeretnél.

Az előttünk álló évben minden adott lesz ahhoz, hogy előnyödre formáld a rád váró kihívásokat és ehhez kellő elhatározásod, lendületed is lesz a csillagok szerint.

Őrizni tudod a motivációdat, lehetőséged lesz arra, hogy a céljaidra koncentrálj és meg is tudod majd oldani az eléd gördülő akadályokat. Amire figyelned kell az, hogy végre száműzd magad mellől azokat az embereket, akik féltékenyek az eredményeidre, akik nem támogatnak, hanem gátolnak és elbizonytalanítanak, valamint akadályozzák a fejlődésedet. Ennyivel igazán jössz magadnak!

Olvasd el a többi csillagjegy éves értékelését is:
A KOS csillagjegy 2023-as éves értékelése
A BIKA csillagjegy 2023-as éves értékelése
Az IKREK csillagjegy 2023-as éves értékelése
A RÁK csillagjegy 2023-as éves értékelése
A SZŰZ csillagjegy 2023-as éves értékelése
A MÉRLEG csillagjegy 2023-as éves értékelése
A SKORPIÓ csillagjegy 2023-as éves értékelése
A NYILAS csillagjegy 2023-as éves értékelése
A BAK csillagjegy 2023-as éves értékelése
A VÍZÖNTŐ csillagjegy 2023-as éves értékelése
A HALAK csillagjegy 2023-as éves értékelése

VIDEO Így viseled az egyedüllétet, csillagjegyed szerint

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!