Ezek az idei legklasszabb napszemüveg fazonok – Melyik kinek áll jól?

Ezek az idei legklasszabb napszemüveg fazonok – Melyik kinek áll jól?

Címlap / Stílus / Divat / Ezek az idei legklasszabb napszemüveg fazonok – Melyik kinek áll jól?

Nem csak a táska és a cipő képes arra, hogy karakteresebbé tegyen egy outfitet, hanem egy napszemüveg is!

Ha megfelelő darabot választasz, sokkal magabiztosabbnak tűnhetsz, ráadásul a napsütésben amúgy sem árt védeni a szemet a sugaraktól. Az idei trendekre jellemző, hogy a 90-es évekből inspirálódtak, amiket a hírességek azokban az időkben folyamatosan viseltek.

Fekete szögletes

A minimalizmus kedvelői számára tökéletes darab lehet egy ilyen fekete szögletes szemüveg. Az alakja miatt leginkább az ovális fejformához passzol, de egy nagyobb méretű darab jól mutathat mindenkin. Arra figyelj, hogy ha alapvetően szögletes az arcformád, válassz lekerekítettebb szélű darabot, ha pedig inkább kerek az arcod, szögletesebb kereket kutass.

 

 

A ’70-es évek nagy szögletes darabjai

A szinte teljesen átlátszó, színes lencséjű, nagyméretű szögletes napszemüvegek is divatosak lesznek idén. Kicsit nagymamásnak tűnhet elsőre a trend, de a megfelelő outfittel viselve divatosnak és nem ódivatúnak fogsz kinézni. Mivel általában nagy méretűek, minden arcformához passzolnak. Ahogy az előbbi esetben, ennél is arra érdemes figyelni, hogy ha szögletes az arcformád, lekerekítettebb keretet válassz.

 

 

Hatalmas logók

Visszatérnek a szemüveg szárára nyomott óriási logók, ezeket a legtöbb híres márkánál meg lehet figyelni. Mivel számtalan fazon kapható ilyen díszítéssel, mindenki megtalálhatja a stílusához leginkább passzoló darabot. 

 

 

Zöld keretek és lencsék

A megszokott fekete, teknősmintás, fehér és bézs árnyalatok mellett a zöld is nagyon népszerű lesz. Ha szeretnél egy kis színt vinni a szettedbe, mindenképp érdemes kipróbálnod ezt az izgalmas árnyalatot. A formákat tekintve választhatsz a keskenyebb és a hatalmas napszemüveg fazonok közül bármit, ami neked tetszik!

 

 

Színes lencsék, fémkeretek

Ismét visszarepülünk a pop virágkorába, amikor mindenki ilyen színes lencséjű szemüvegeket hordott. A rózsaszíntől kezdve a színesen át minden árnyalatban találsz ehhez hasonló fazont, ha pedig mindez kevés lenne, válassz olyat, aminek a szára is díszített. A különleges formák mellett a keskenyebb lencsék számítanak divatosnak ennél a modellnél.

 

 

VIDEO Üde tavaszi barackos smink

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!