Ezek lesznek 2021 legtrendibb frizurái

Ezek lesznek 2021 legtrendibb frizurái

Címlap / Stílus / Haj / Ezek lesznek 2021 legtrendibb frizurái

Mivel az elmúlt egy évben elég sok időt töltöttünk otthon, illetve ha kimerészkedtünk az utcára, az arcunk felét amúgy is maszk borította, a sminkelés kicsit kevesebb fókuszt kapott a szépségtrendekben. Egy új frizura azonban egészen friss hatást tud kelteni, nemcsak a megjelenésünket, a kedvünket is feldobja. Bár jövőre már mindannyian abban bízunk, hogy picit több esélyünk lesz közösségbe menni, a frizurákról a fókusz még mindig nem kerül le, így bátran mutatjuk az újévi kedvenceinket is. 

1/7. Középválasztékos frufru

A középen elválasztott frufruk virágkorukat élik – már jó pár példát láthattunk erre a jövő évet bemutató divatshowkon felvonuló modellek frizuráin is. Inspirálódjunk a gyönyörű Brigitte Bardot színésznőtől, láthatjuk, hogy frizurája a mai napig milyen nagy népszerűségnek örvend. 

 

2/7. Ikonikus bob

Uma Thurman a Ponyvaregényből híres Bob frizurája 2021-ben újra kasszasiker lesz. A frufrut egyébként is imádjuk, hiszen egészen különlegessé teheti az arcunkat, így tényleg egy újszerű megjelenést kreálhatunk vele. 

 

3/7. Állig érő a ’90-es évek stílusában

Persze a népszerű bob fazonnal itt nem állunk le, ha valaki nem rajong a frufrukért, aggodalomra semmi ok, ugyanis egy, az áll alatt véget érő, rövidebb fazonnal is a trendkövető nők közé fogunk tartozni. Egyébként ezt a fazont nagyon imádták a ’90-es években is – gondoljunk csak a Jóbarátok A-listás színésznőinek frizuráira. 

 

4/7. Modern külső, régi hossz

De a hosszabb hajú olvasóink is újíthatnak kicsit: a 2000-es évek hosszú, laza, rétegezetten vágott, kissé kócos hatású frizurái is visszatérnek idén, csak egy kicsit rendezettebb formában, amit könnyen feldobhatunk egy frufruval vagy akár egy jó festéssel is. 

 

Oldalak: 1 2

1 hozzászólás

  • Kovács Jelena
    2021.02.27., 08:07

    Szeretném látni a 50-éveseknek és keskeny arcra friss frizurát

    Válasz

Írj egy hozzászólást