Haj / Stílus

Ezek lesznek 2021 legtrendibb frizurái

Ezek lesznek 2021 legtrendibb frizurái

Mivel az elmúlt egy évben elég sok időt töltöttünk otthon, illetve ha kimerészkedtünk az utcára, az arcunk felét amúgy is maszk borította, a sminkelés kicsit kevesebb fókuszt kapott a szépségtrendekben. Egy új frizura azonban egészen friss hatást tud kelteni, nemcsak a megjelenésünket, a kedvünket is feldobja. Bár jövőre már mindannyian abban bízunk, hogy picit több esélyünk lesz közösségbe menni, a frizurákról a fókusz még mindig nem kerül le, így bátran mutatjuk az újévi kedvenceinket is. 

1/7. Középválasztékos frufru

A középen elválasztott frufruk virágkorukat élik – már jó pár példát láthattunk erre a jövő évet bemutató divatshowkon felvonuló modellek frizuráin is. Inspirálódjunk a gyönyörű Brigitte Bardot színésznőtől, láthatjuk, hogy frizurája a mai napig milyen nagy népszerűségnek örvend. 

 

2/7. Ikonikus bob

Uma Thurman a Ponyvaregényből híres Bob frizurája 2021-ben újra kasszasiker lesz. A frufrut egyébként is imádjuk, hiszen egészen különlegessé teheti az arcunkat, így tényleg egy újszerű megjelenést kreálhatunk vele. 

 

3/7. Állig érő a ’90-es évek stílusában

Persze a népszerű bob fazonnal itt nem állunk le, ha valaki nem rajong a frufrukért, aggodalomra semmi ok, ugyanis egy, az áll alatt véget érő, rövidebb fazonnal is a trendkövető nők közé fogunk tartozni. Egyébként ezt a fazont nagyon imádták a ’90-es években is – gondoljunk csak a Jóbarátok A-listás színésznőinek frizuráira. 

 

4/7. Modern külső, régi hossz

De a hosszabb hajú olvasóink is újíthatnak kicsit: a 2000-es évek hosszú, laza, rétegezetten vágott, kissé kócos hatású frizurái is visszatérnek idén, csak egy kicsit rendezettebb formában, amit könnyen feldobhatunk egy frufruval vagy akár egy jó festéssel is. 

 

Oldalak: 1 2

1 hozzászólás

  • Avatar
    Kovács Jelena
    2021.02.27., 08:07

    Szeretném látni a 50-éveseknek és keskeny arcra friss frizurát

    Válasz

Írj egy hozzászólást