Év végi horoszkóp. Ezt kell tudnod az év hátralevő részéről

Év végi horoszkóp. Ezt kell tudnod az év hátralevő részéről

Címlap / Életmód / Ezotéria / Év végi horoszkóp. Ezt kell tudnod az év hátralevő részéről

Reméljük, hogy 2021 nyugodtabb, de ugyanakkor eseménydúsabb év lesz, mint a tavalyi, a csillagjegyünk pedig egy kicsit rávilágíthat arra, mire készülhetünk ebben az évben.

Kos

Számodra 2023-ban a család és a barátok kapják a főszerepet, úgyhogy ha eddig nem, akkor most itt a legfőbb ideje, hogy egy kicsit nyitottabb legyél velük szemben. Sőt, mindenki mással is, hiszen idén megismerhetsz valakit, aki különleges helyet foglal el életed további részében. De ez csakis akkor lehetséges, ha végre nyitsz egy kicsit érzelmileg a környezeted felé.

Bika

Neked mindig fontos volt a karriered, ez pedig 2023-ban sem lesz másképp. Azonban a pihenésre és a feltöltődésre ritkán fordítasz kellő figyelmet, márpedig idén ennek komoly következményei lehetnek mentális téren. Ne feledkezz meg időnként ténylegesen relaxálni, és kikapcsolni a telefonodat! Egy régi hobbidat is elő fogod venni, ami nem várt feltöltést fog adni a folytatáshoz.

Ikrek

Az idei év számodra szerelmi fronton hozhat nagy változásokat. Az évben két olyan időpont is lesz az életedben, amikor minden egy kicsit a feje tetejére áll, ez pedig pozitív vagy negatív értelemben is igaz lehet. Az első ilyen május vége volt, a másik pedig december eleje lesz, de egy biztos: mindkét esetben izgalmas szerelmi változásokra kell felkészülnöd.

Rák

2023 kétség kívül szerencsés év a Rákok számára! Lesz lehetőséged munka és szerelmi téren is brillírozni, de csakis akkor, ha nyitottan állsz a dolgokhoz. Ne félj kockáztatni egy kicsit, és mondj igent arra is, amiben nem vagy biztos, mert idén végre megfordul a szerencséd. Egy számodra mérgező baráti kapcsolattal idén szakítanod kell, mert ellenkező esetben visszahúz és megakadályoz abban, hogy fejlődni tudj.

VIDEO Íme a 10 legolcsóbb szobanövény, amit imádni fogsz

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»