A 2019-es nyári szezon legtrendibb sminkjei

A 2019-es nyári szezon legtrendibb sminkjei

Címlap / Stílus / Arc / A 2019-es nyári szezon legtrendibb sminkjei

Az idei sminktrendek nagyon széles skálán mozognak: a természetes sminkektől kezdve a csillogó, hangsúlyos szemeken át egészen a vérvörös ajkakig, minden megtalálható. Az egységet talán az adja, hogy mindegyik merít a 80-as és 90-es évek stílusából, így a nyári trend egyfajta időutazás a mai középkorúak tinédzser éveiben.

1. Bronzos csillogás

A bronzos csillogás és a napbarnított hatás valószínűleg egy jó ideig a nyári sminktrendek egyik alapját fogja képezni. Ez a fajta természetes, nyári hatású smink akár az irodába, akár egy laza hétköznapra is bevethető.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

A bronzos hatás nem csak az arccsontokon és a dekoltázson, de a szemhéjakon is jól mutat. Ha szeretnéd kiemelni a szemöldökcsontodat, akkor oda is tegyél egy kis irizáló szemfestéket.

2. Természetes hatás

A kislányos, naturális sminkek minden évben hódítanak. Amióta Alicia Keys elkezdte a „no-makeup” mozgalmát, azóta töretlen a trend. Ráadásul nyáron az erős UV sugárzás miatt nem is ajánlott túl sok sminket használni, mert árt a bőrnek.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Ha problémamentes a bőröd, akkor bőven elég egy kis korrektort használnod a szemed körüli karikák eltüntetéséhez, egy kis folyékony pirosítót, amit az ajkaidon is használhatsz meg egy kis szempillaspirált. Idén ennyi smink is bőven elég ahhoz, hogy igazán sikkes legyél!

3. Csillámló tekintetek

A csillámpor idén újra virágkorát éli! Nincs olyan 2019-es fesztivál vagy parti, amit ne lehetne feldobni egy kis csillámporral.

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Kombináld egyszínű szemhéjpúderrel vagy tegyél a szemed sarkába egy kicsit a csillogó szemfestékből, hogy kihangsúlyozd a szemzugaid. Az igazán vadóc hatás kedvéért az alsó szemhéjadat is kihúzhatod egy metálos, élénk színű tussal.

4. Piros ajkak

A piros ajak örök klasszikus, sosem megy ki a divatból. A Párizsi Divathéten a visszafogott, természetes sminket különféle árnyalatú vöröses ajkakkal kombinálták a tervezők.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

A nyári hónapok nagy trendje a harapdált hatású ajak. Ezt úgy készítheted el a legegyszerűbben, ha folyékony pirosítót teszel a mutató ujjadra és az ajkad belső felétől kifelé haladva, ütögetve viszed fel a festéket az ajkaidra. A felesleges festéket csak itasd fel egy zsebkendővel.

5. Hosszú pillák és hangsúlyos szemöldök

Ha nem az ajkak, akkor a szem kerül fókuszba. Az élénk, csillogó szemfestékek mellett a nagy pillák és a kiemelt szemöldök is hódit. A kettő együtt, pedig maga a tökély!

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Akinek nincs sok szemöldöke, az szemöldökceruzával segíthet rá, hogy dúsabbnak tűnjön a szőrzete, akinek viszont olyan vastag szemöldöke van, mint például Lily Collinsnak, elég egyszerűen egy átlátszó szempillaspirállal megzaboláznia a szemöldökét.

6. Fényes csillogás

A vizes hatású haj után a smink trendekben is hódít a nedves, csillogó hatás. Biztosan te is emlékszel még a rengetegféle ízesítésű szájfényre, amiből egy sosem volt elég. Idén ezeket bevetheted! A nedves hatású ajkak mellett a szemhéjak, sőt akár az arccsont is csilloghat!

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Ráadásul ennek a sminkelési technikának az az előnye, hogy nem kell lecserélned a sminkjeidet, elég hozzá egy szájfény, amit egy aplikátor segítségével akárhova felvihetsz.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást