2016 trend riport – A nagy visszatérők

2016 trend riport – A nagy visszatérők

Címlap / Stílus / Divat / 2016 trend riport – A nagy visszatérők

A hűvös, téli idő ellenére mi már az új szezonra készülünk, és igyekszünk egy csokorba szedni Nektek azokat a trendeket, amelyek a 2016-os tavaszi-nyári kollekciókban főszerepet kapnak majd. Az új szezonban először a nagy visszatérőkről számolunk be, hiszen számos olyan trend lesz idén is, amellyel már találkoztunk előző évben, de olyan is akad, mely szinte minden tavasszal aktuális. Érdemes tehát a szekrényünk mélyére nyúlni, hiszen sok-sok régebbi  ruhadarabunk idén is abszolút trendi és divatos lesz. Lássuk!

1. ELŐ A VÁLLAKKAL!

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Már tavaly tavasszal és nyáron is hódítottak a váll nélküli topok és ruhák, és így lesz ez az idei szezonban is. A teljesen nyitott fazonok mellett a félvállas megoldások is visszatérnek az üzletekbe fodrokkal vagy csipkével fűszerezve, de a minimalista divat kedvelői is biztosan találnak majd kedvükre valót.
 

2. VIRÁGOK

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Nem múlhat el tavasz virágok nélkül! 2016-ban sem fogjuk hiányolni őket, újra visszatérnek és meghódítják a gardróbunkat. A virágos ruhadarabokat letisztult, egyszerű fazonú és egyszínű termékekkel érdemes viselni, így lesz igazán harmonikus a végeredmény. Nyáron pedig jöhetnek a gyönyörű, virágmintás maxi-ruhák, ohh, már alig várjuk őket!
 

3. CSIPKE

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

A gyönyörű csipke-csodákat is a nagy visszatérők között köszönthetjük. Ősszel és télen a fekete és a burgundi árnyalatok voltak a legnépszerűbbek, most viszont a tavasz közeledtével hódítanak a fehér és a pasztell színek. Az egyik legnőiesebb viselet, bátran ajánljuk mindenkinek.
 

4. ROJTOK

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4 

Az idei szezonban is találkozhatunk vidám rojtokkal, főként dzsekiken, szoknyákon, illetve ruhákon. A kiegészítőkön is szuperül mutatnak, érdemes kipróbálni a rojtokkal díszített szandálokat, de egy stílusos, rojtos táska is kitűnő eleme lehet összeállításunknak.
 

5. PASZTELL SZÍNEK

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4 

Évről-évre visszatérnek a romantikus pasztell árnyalatok. Nem is baj, hisz éppen elég feketét és sötétet viselünk a téli időszakban. Most a legnépszerűbb pasztell árnyalat a rózsakvarc, sok tervező választotta ezt a színt a tavaszi-nyári kollekciókhoz, és szebbnél szebb összeállításokat mutattak már be a kifutókon.

A nagy visszatérők mellett számos újdonságot is hoz 2016, melyekről következő cikkünkben fogunk részletesen beszámolni! 

VIDEO A csillagjegyek stresszkezelése a legrosszabbtól a legjobbig

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!