10 szex fajta, amire szükséged van

10 szex fajta, amire szükséged van

Címlap / Szerelem / Szex / 10 szex fajta, amire szükséged van / 2. oldal

5/10 Az átadó szex

A nőnek örök idők óta szüksége van a férfi gondoskodó szeretetére, ölelésére és az általa nyújtott biztonságérzetre. Az átadó szex során a nő teljesen átadja magát párjának, meztelenül fekszik a párnák közt és maga fölé engedi a férfit, majd pedig izgalma mély, rövid ringatózásban teljesedik ki.

6/10 A domináns szex

Legyen szó férfi vagy női dominanciáról, a durvának tűnő, parancsoló szex mindkét fél számára észbontó. Ha a gyeplő a nő kezében van, a férfi nemiszerve az ő játékszerévé válik.
Jól jönnek ilyenkor a szexuális kellékek, mint a kötöző selyemsál, szexi alsóneműk, bilincsek. Ha a férfi az „úr”, a nő válik „szolgává” és kiszolgáltatottá, minden a férfi fantáziáján múlik. 

7/10 A vízi szex

A víznek megvan az a csodálatos súlytalan érzete, amely megkönnyíti a szexuális közösüléseket is. Ha pedig egyszerű tusoló-szexre kerül sor, a nedves, meleg párafelhő ideális környezetet teremt egy „csúszós” együttléthez.

8/10 A váratlan szex

Ebben az esetben az egyik felet felkészületlenül éri a dolog. Ilyenkor a kezdeményező félnek azonnal és meggyőzően tudtára kell adni párjának, hogy mit szeretne most vele „művelni”. Váratlan időpontokban és helyszíneken még izgatóbb minden. A természetben, irodában, idegen helyeken különleges izgató varázsa van a szexnek.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást