10 étel, ami sokat segíthet megelőzni a rákos megbetegedéseket

10 étel, ami sokat segíthet megelőzni a rákos megbetegedéseket

Címlap / Életmód / Egészség / 10 étel, ami sokat segíthet megelőzni a rákos megbetegedéseket / 2. oldal

4/10 Fahéj

A ceyloni fa héjából, azaz kérgéből készül fűszer aromája miatt népszerű, de egészséges is. Egy laboratóriumi kísérlet eredménye szerint a fahéj-kivonat nemcsak a gyulladást és a vércukrot csökkentette, hanem a rákos sejtek terjedését is eredményesen akadályozta, sőt egy részüket el is pusztította.

5/10 Mogyoró

Egy csaknem húszezer résztvevő segítségével végzett felmérés szerint a nagyobb mértékű mogyoró-fogyasztás csökkentette a rákban való elhalálozás esélyét. Egy másik kutatás 30 éven keresztül vizsgált 30.708 embert, akiknél a mogyoróevés a pajzsmirigy-, végbél- és endometrium rák kialakulásának esélyét csökkentette.

sarsmis/depositphotos.com

Oldalak: 1 2 3 4

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást