10 életrajzi sikerfilm, amit csak az utált, akiről készült

10 életrajzi sikerfilm, amit csak az utált, akiről készült

Címlap / Kikapcsolódás / 10 életrajzi sikerfilm, amit csak az utált, akiről készült / 2. oldal

Jó reggelt, Vietnam!

Úgy látszik, Robin Williams nem népszerű azok körében, akiket megformált a vásznon. Adrian Cronauer, a rádiós – akiről a film szólt – annyira nem volt elégedett az alakításával, hogy ezt nyilatkozta: „Robin Williams a filmben nem engem, hanem önmagát alakította és ezért Oscar díjra jelölték, mit mondhatnék erre…”

 

A Wall Street farkasa

Jordan Belfort sokat lógott együtt Leonardo DiCaprióval a forgatás előtt, hogy a színész minél élethűbben tudja megformálni. Olyannyira, hogy még drogozott is előtte, hogy hiteles legyen az alakítás.

Utóbbival nem is volt gondja, csak azzal a jelenettel, amiben a feleségével való dulakodást ábrázolták. Azt mondta, sosem ütötte hasba a feleségét, mindössze annyi történt, hogy a nő a lábába csimpaszkodott, ő pedig megpróbálta lerázni.

 

A szív bajnokai

Sandra Bullock Oscar-díjat kapott alakításáért, de Michael Oher nem volt elégedett a filmmel. Nehezményezte, hogy úgy mutatták be, mintha semmit nem tudott volna a sportról azelőtt, hogy felkarolták volna és emiatt az egész filmből „a mai napig elege van”.

 

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást