Kikapcsolódás / Szórakozás

10 életrajzi sikerfilm, amit csak az utált, akiről készült

10 életrajzi sikerfilm, amit csak az utált, akiről készült

Jó reggelt, Vietnam!

Úgy látszik, Robin Williams nem népszerű azok körében, akiket megformált a vásznon. Adrian Cronauer, a rádiós – akiről a film szólt – annyira nem volt elégedett az alakításával, hogy ezt nyilatkozta: „Robin Williams a filmben nem engem, hanem önmagát alakította és ezért Oscar díjra jelölték, mit mondhatnék erre…”

 

A Wall Street farkasa

Jordan Belfort sokat lógott együtt Leonardo DiCaprióval a forgatás előtt, hogy a színész minél élethűbben tudja megformálni. Olyannyira, hogy még drogozott is előtte, hogy hiteles legyen az alakítás. Utóbbival nem is volt gondja, csak azzal a jelenettel, amiben a feleségével való dulakodást ábrázolták. Azt mondta, sosem ütötte hasba a feleségét, mindössze annyi történt, hogy a nő a lábába csimpaszkodott, ő pedig megpróbálta lerázni.

 

A szív bajnokai

Sandra Bullock Oscar-díjat kapott alakításáért, de Michael Oher nem volt elégedett a filmmel. Nehezményezte, hogy úgy mutatták be, mintha semmit nem tudott volna a sportról azelőtt, hogy felkarolták volna és emiatt az egész filmből „a mai napig elege van”.

 

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást