Párkapcsolat / Szerelem

10 dolog, amit a férfiak flörtölésnek vesznek, pedig a nők nem annak szánják

10 dolog, amit a férfiak flörtölésnek vesznek, pedig a nők nem annak szánják

Az alábbi tíz dolog az, amit a férfiak flörtölésnek vesznek, pedig a nők nem annak szánják.

Udvarias mosoly

Elmész egy férfi mellett és minden hátsó szándék nélkül vetsz rá egy könnyed mosolyt. Nem akarsz ezzel semmit, csak egy kedves gesztus: ártatlan, gyors mosoly, nem a kihívó, szexi mosolyod. Ő mégis utóbbinak érti és már szalad is utánad.

Segítségkérés

Az utcán útbaigazítást kérsz egy férfitól, vagy a boltban megkérsz valakit, hogy vegye le a felső polcról, amit nem érsz el? Számukra ez egyértelmű jele annak, hogy ismerkedni akarsz vele és megilletődnek, ha közlöd, hogy te tényleg csak egy kis segítséget kértél.

Véletlenül beleütközöl

Egy zsúfolt étteremben vagy akár az utcán is előfordul, hogy hiába manőverezel, véletlenül nekimész egy úriembernek. Te gyorsan elnézést kérsz és sietnél is tovább, de neki meggyőződése, hogy azért ütköztél bele, mert így akartad felhívni magadra a figyelmét.

Nevetsz a viccén

A férfiak azt gondolják, hogyha sikerül megnevettetniük egy nőt, már nyert ügyük van nála. A jó humor és a sok közös nevetés valóban fontos egy kapcsolatban, de attól még, hogy jót kacagtál egy poénján, még nem feltétlenül szerettél bele valakibe. Számunkra ez egyértelmű, ők mégis gyakran félreértik.

Egy sima köszönés

Naponta sok embernek köszönünk, a férfiak mégis képesek egy jelentéktelen üdvözlést flörtölésnek venni. Számunkra érthetetlen, ők mégis úgy értelmezik, hogyha rájuk vetjük pillantásunkat és elrebegünk egy helló-t, akkor az felhívás keringőre.

Még 5 érdekes dolog, amit flörtölésnek vesznek a következő oldalon. Lapozz ide kattintva >>

A szemébe nézel

A flörtölés legalapvetőbb technikája az, ha az illető szemébe nézel, ez így van. Azonban megesik, hogy a szórakozóhelyen teljesen véletlenül akad össze a tekinteted egy srácéval és hiába pillantasz egyből másfelé, ő már el is indul feléd, mert ezt jelnek vette.

Mondasz neki egy bókot

A bókok erőteljes és hatásos dolgok, ezért csínján kell bánni velük, ha nem akarja az ember lánya, hogy az flörtölésnek tűnjön az erősebbik nem számára. Lehet, hogy te teljesen ártatlanul dicséred meg egy kolléga nyakkendőjét, benne mégis elindul valami és már azon morfondírozik, mikor hívjon el randizni, hiszen érdeklődést mutattál iránta.

Megköszönsz valamit

Ha egy férfi segít neked, te pedig hálás vagy és kedvesen megköszönöd neki, ő azt nem puszta jólneveltségnek fogja érzékelni, hanem flörtölésnek.

Baráti érdeklődés

Ritka a férfi és nő közötti barátság és azok is legtöbbször úgy alakulnak, hogy a felek már gyerekkoruk óta ismerik egymást. Ha megismersz egy új embert egy társaságban – aki történetesen hímnemű – jó eséllyel minden ártatlan kérdésed, érdeklődésed és hajadat hátra simító mozdulatodat flörtölésnek veszi majd.

Kettesben való csevegés

Még ha a társaságban nem is hajtott rád, ha egyedül maradtok és úgy beszélgettek, egy férfi szinte biztos benne, hogy aktívan flörtölsz vele, különben miért is beszélgetnétek édeskettesben? Hogy véletlenül alakult így, vagy hogy van egy közös témátok, az neki nemigen fordul meg a fejében.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást