10 bámulatos dolog, amire egy gőztisztító képes az otthonodban

10 bámulatos dolog, amire egy gőztisztító képes az otthonodban

Címlap / Otthon / Háztartás / 10 bámulatos dolog, amire egy gőztisztító képes az otthonodban

Megnéztük az egyik legnépszerűbb gőztisztítót, a Kärcher SC 5 EasyFix IRON gőztisztítót, mely maximális tisztítási hatékonyságot garantál, mi mindenre vethető be a háztartásunkban.

Padlótisztítás

A kő padlók és járólapok tisztítása és fertőtlenítése is egy lépésben megtörténhet egy gőztisztítóval. Nem csak a cipővel behordott szennyeződéseket vagy éppen a házi kedvenced tappancsnyomait tüntetheted el, de például a konyhakövön lévő ragacsos szennyeződéseket is sokkal egyszerűbb így leoldani, mintha egy felmosófejjel kellene kapargatnod a foltot.

Tudtad? A Kärcher SC 5 EasyFix IRON gőztisztító elpusztítja a baktériumok és vírusok 99,99 százalékát. 4,2 bar gőznyomásának köszönhetően kategóriájának legjobb gőztisztítója.

Csempék vízkőlerakódás nélkül

A fürdőszobai vagy csempék takarítása általában olyan munka, aminek a végére rendesen elzsibbad az ember karja. Egy gőztisztítót azonban szinte csak végig kell húzni a nagy felületeken, és máris eltávolíthatóak a szennyeződések, a vízkő és a penészfoltok is.

Higiénikus mosdók

Az erős tisztítószerek idővel foltokat, sérüléseket hagyhatnak a mosdókagylókon. A gőztisztítóval biztonságosan tisztíthatod és fertőtlenítheted a mosdót, miközben a kémiai sérülések miatt sem kell aggódnod.

Újszerű főzőlapok

A főzőlapok tisztítása komoly kihívást jelent, hiszen az odaégett szennyeződéseket nem egyszerű leszedni úgy, hogy közben a főzőlap fényes üvegfelületét ne karcold össze. A gőztisztító a hő erejével fellazítja ezeket a szennyeződéseket, majd szinte alájuk nyúl, hogy leemelje őket, így a főzőlapok tiszták és karcmentesek lesznek.

Csillogó csaptelepek

A csaptelepek apró, sokszor nehezen hozzáférhető kis zugaiból nem mindig egyszerű eltávolítani a szappanlerakódásokat vagy a vízkövet. Egy gőztisztítóval a legnehezebben hozzáférhető helyeket is eléred, a szennyeződések pedig súrolás nélkül eltávolíthatóak.

Foltmentes ablakok

A megfelelő tisztítófejjel kiegészítve az ablakmosás nem csak lényegesen egyszerűbb feladat lesz, de jóval kevesebb vizet is használsz el hozzá, ráadásul egy nagy halom papírtörlő sem fog összegyűlni az ablak alatt, mire végzel a feladattal. Nem mellesleg, még a végeredmény is szebb lesz, hiszen gőztisztítás után biztosan nem maradnak foltok és csíkok az üvegen.

Tiszta páraelszívók

A páraelszívók élettartamát rendszeres takarítással megnövelheted, azonban a zsíros szennyeződések eltávolítása a finom szemcsés szűrőkről nem mindig egyszerű feladat, ha puszta kézzel végeznéd. Az eltávolított szűrőt azonban egy gőztisztítóval néhány mozdulattal csillogóan tisztává varázsolhatod.

Vasalás

Tudtad, hogy egy gőztisztítóval vasalni is lehet? Átgőzölheted vele az ingek nehezen hozzáférhető hajtókáit, vagy a téli kabátokat, de kivasalhatod akár a függönyöket is anélkül, hogy le kellene venned őket. Ráadásul a forró gőznek köszönhetően még fertőtleníted is mindeközben a textíliát!

Cseppmentes tükrök

Akárcsak az ablakokat, a tükröket is megtisztíthatod a gőztisztítóval: nem csak a foltok és szennyeződések tűnnek el maradéktalanul, de még a fogkrémfoltok is egyetlen mozdulattal lejönnek a fürdőszobai tükörről.

Zuhanykabinok fertőtlenítése

A kis zugokban megtelepszik a penész, az üvegen pedig a vízkő tapad meg. A zuhanykabinok tisztítása általában macerás, időigényes, ám annál fontosabb feladat, hiszen senki sem akar olyan helyen fürödni, ami nem makulátlanul tiszta. Egy gőztisztítóval a kabin oldalát gyorsan vízkőtlenítheted, a kis zugokból pedig a precíziós fejeket csatlakoztatva könnyedén eltávolíthatod a lerakódásokat.

Kärcher téli akció

Legyen minden újra WOW az otthonodban! Közel 50 háztartási Kärcher termék elképesztő téli akciós áron! A részletes árlistáért és az akcióban részt vevő partnerek megtekintéséhez kattints ide!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást