Nyárvégi outfit inspirációk – Így tedd átmenetivé a nyári ruháidat

Nyárvégi outfit inspirációk – Így tedd átmenetivé a nyári ruháidat

Címlap / Stílus / Divat / Nyárvégi outfit inspirációk – Így tedd átmenetivé a nyári ruháidat

A nyári ruhákat akár ősszel, a hűsebb idő beálltával is viselheted, csak ügyesen kell rétegelned az öltözetedet. Ahhoz, hogy ne kelljen lemondanod a kedvenc nyári cuccaidról, elég néhány őszies alapdarab, amivel kombinálhatod a ruháidat. Adunk neked néhány tippet, hogyan érdemes ezt csinálnod.

Sortot őszre is

Ha a kedvenc nyári viseleted a farmersort, akkor ne mondj le róla akkor sem, ha hidegebbre fordul az idő.

Elég, ha egy átmeneti dzsekivel vagy kardigánnal dobod fel a szettedet, de egy blézerrel kombinálva is igazán rockos lesz az összkép.

Cipő tekintetében jobban jársz, ha a sarut, szandált és papucsot a nyár végén, ősz elején már félre teszed, és helyette vékonyabb csizmával, bakanccsal vagy hosszú szárú tornacipővel hordod ezt a viseletet.

A szoknyák is maradnak

Egy belebújós, kötött pulcsi egy nőies harangszoknyával igazán jó választás lehet. Nagyon mutatós a két ruhadarab együtt, szinte bárhol viselheted és még kényelmes is. A hidegebb napokon bokacsizmával kombinálhatod.

A nyári pólókkal is párosíthatod, és hogy ne fázz, egy könnyű bőrdzsekivel tedd teljessé. A láncos táskák és a fémes kiegészítők teszik még tökéletesebbé az összképet egy ilyen öltözetnél.

Irodai szettek a hűvősebb időre

A vékonyabb fehér vagy púder színű blúzok, fehér rövidujjú pólók szuperül kombinálhatók egy trendi, hosszú szabású mellénnyel, amitől könnyen megszabadulhatsz, ha a szeszélyes időjárás ismét melegebbre vált.

Az irodába hosszú nadrággal vagy szoknyával viseld ezt az összeállítást, de egy beülős estére akár sortor is vehetsz.

A szexi magassarkú ugyanúgy működik ezzel a szettel, mint a kényelmesebb sportcipők.

Kardigán a vékony szettek fölé

Ugye te is odáig vagy a vékony, nyári pamutruhákért, amelyek nagyon jól szellőznek, és egy fesztiválon ugyanúgy megállják a helyüket mint az irodában vagy egy városi séta során?

Egy vastag kötött kardigánnal nem csak jól néz ki ez a ruhadarab, de szuper védelmet nyújt a hűvösebb őszi napokkal szemben is.

A pólókról és blúzokról sem kell lemondanod, ha akad egy meleg, puha kardigán a gardróbodban.

Ne tedd még el a szakadt nacikat!

A szakadt farmernek sem kell búcsút mondanod, ha beköszönt ősz, hiszen vastagabb ruhákkal ez a darab is nagyon jól kombinálható.

Egy blézer vagy pulcsi mindig remek választás a rojtos nadrágok mellé, de ha nincs extrém hideg, akkor a pólód mellé elég lesz egy sál is.

Nyár végén, ősz elején válassz ebből vékonyabbat, később pedig a kötött darabok is előkerülhetnek. Cipőből a legjobb, ha sportos típust vagy egy kényelmes félcipőt veszel fel a nacidhoz.

VIDEO Jobb ember vagy, mint hinnéd, ha ez az 5 dolog jellemző rád

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!