Hamisítatlan őszi falatok, percek alatt készülő receptek – mi kell még egy otthon maradós, melegben ücsörgős estéhez? Esetleg egy pohár bor, na meg persze a jó társaság. Ezeket az ételeket már elkészíteni is élvezet lesz, az ízük pedig olyan, mint egy falat a zamatos szüretből.
1/5 Kecskesajtos sült körte
Egy tepsit bélelj ki sütőpapírral, spricceld le olívaolajjal, a sütőt melegítsd elő 180 fokra.
A lédús, érett körtéket hosszában vágd körülbelül fél centi vastag szeletekre, mindegyik tetejére tegyél egy evőkanál lágy kecskesajtot és szórd meg őket durvára vágott dióval, egy csipet sóval és borssal.
Tedd őket a sütőbe, és süsd addig, amíg a körték félig megpuhultak.
Ekkor vedd ki őket, mindegyikre locsolj egy kevés mézet és süsd addig, amíg a körték teljesen puhák nem lesznek.
Tálald forrón, friss zöldsalátával!
A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!