Ilyen vagy, ha Bika vagy – A Bika jegyűek 5 pozitív tulajdonsága

Ilyen vagy, ha Bika vagy – A Bika jegyűek 5 pozitív tulajdonsága

Címlap / Életmód / Ezotéria / Ilyen vagy, ha Bika vagy – A Bika jegyűek 5 pozitív tulajdonsága

Bár egy ember jellemrajzának felállításánál az asztrológusnak nem elegendő pusztán az illető napjegyét ismernie, mégis a napjegy az, amely általában a legnagyobb mértékben képes befolyásolni az egyén személyiségét. Az „Ilyen vagy, ha…”-cikksorozatunkban megvizsgáljuk mind a tizenkét állatövi jegy jó és rossz tulajdonságait egyaránt. Ha Bika vagy, ez az írás neked szól. Tarts velünk, és fedezd fel a jó tulajdonságaidat!

Megfontolt

Bikaként egyik fő erényed a megfontoltság. Akkor is kényelmes tempóban haladsz, amikor nagy horderejű dolgokban tevékenykedsz.

Úgy véled, a kapkodás nem vezet jóra, és kifejezetten zavar, ha mások sürgetnek, siettetnek. Szinte sosem kockáztatsz, ha pedig pénzügyekről van szó, különösen körültekintően viselkedsz.

Felesleges dolgokat nem vásárolsz, minden kiadásodat alapos mérlegelés előzi meg.

Türelmes

A megfontoltság mellett a másik fő erényed a türelem.

Toleráns, empatikus személyiséged miatt az emberek könnyen a bizalmukba fogadnak, a környezetedben lévők pedig szívesen időznek a társaságodban.

Híres vagy önuralmadról, képes vagy bárkinek bármit elnézni.

Ez persze nem azt jelenti, hogy hagyod, hogy a fejeden ugráljanak, de tény, hogy nem lehet egykönnyen kihozni a sodrodból.

Gyakorlatias

Született realista vagy, két lábbal jársz a földön, semmit sem bízol a véletlenre. Szinte soha nem hagyatkozol a megérzéseidre, döntéshelyzetekben pedig pláne nem.

Sok beszédnek sok az alja -vallod, és inkább cselekszel. Szívesebben végzel gyakorlati munkát, az elméleti dolgokat meghagyod másoknak.

Bár olvasni is nagyon szeretsz, de ha választanod kell egy izgalmas/romantikus regény, vagy a kocsid olajcseréje között – női mivoltod ellenére – te inkább az utóbbit választod.

Szolid

Megjelenésed sohasem hivalkodó, kerülöd a feltűnést. A szolid visszafogottság nemcsak a külsődre és a személyiségedre, de az otthonodra és az irodádra is jellemző.

Az élet minden területén előnyben részesíted az egyszerű dolgokat. Olykor kifejezetten csöndes és tartózkodó vagy.

Nagyon fontos számodra a nyugalom és a harmónia.

Állhatatos

Munkádban elhivatott és kitartó, magánéletedben pedig hűséges és ragaszkodó vagy. Akármekkora nehézséggel állsz is szemben, soha nem hátrálsz meg.

Ha kitűzöl magad elé egy célt, azt tűzön-vízen keresztülviszed, még akkor is, ha nagy áldozatokat kell hoznod érte.

Hajlamos vagy elköteleződni egy-egy nemes ügy mellett.

VIDEO Melyik színt utálod a legjobban?

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!