Így hordd ősszel az A-vonalú szoknyákat – maxi, midi és mini változatokban is!

Így hordd ősszel az A-vonalú szoknyákat – maxi, midi és mini változatokban is!

Címlap / Stílus / Divat / Így hordd ősszel az A-vonalú szoknyákat – maxi, midi és mini változatokban is!

Az egyik legnőiesebb fazon, amit rengeteg stílusban lehet hordani. A kényelmes, mégis elegáns A-vonalú szoknyák minden szezonban népszerűek, de mivel egy csinos, zárt magas sarkúval mutatnak a legbájosabban, sokak szerint ősszel jön el az igazi idejük. Mutatjuk, idén mivel érdemes variálnod őket!

Őszi színekben

A mintás darabok egyébként is népszerűek most, ha pedig az ősz színeit is a szoknyádon viseled, garantáltan stílusos lesz a megjelenésed.

A tompa sárga és a barna mellett egy kevés kék visz vidámságot ebbe az öltözetbe, amihez remek választás a fonott vintage táska.

 

Vagány bőr

A bőr A-vonalú midi szoknyák már a múlt szezonban is nagyon népszerűek voltak, idén pedig még a színes anyagok is előtérbe kerülnek: a sötétebb bordó vagy a burgundi például kimondottan őszi szín, így egy ilyen szoknya a színben harmonizáló viseletekkel az őszi gardróbod egyik alapdarabja lehet.

 

Az örök farmer

A farmer midi A-vonalú szoknya a ’90-es éveket idézi, de hát most minden menő, ami ebből az évtizedből van.

A farmer egyébként is a szezon egyik kedvenc alapanyaga, viseld magas sarkú cipővel, hogy formásabb legyen a vádlid és kordbársony vagy bordázott felsővel, hogy még jobban megidézd a retró hatást.

 

Elegánsan

A midi és mini A-vonalú szoknyákban van valamilyen iskolás uniformis hatás, amit még jobban kiemelhetsz, ha egy szép blúzzal vagy blézerrel párosítod őket.

Ez a szett egyszerre elegáns és játékos, a szoknya rafinált, átlapolós megoldására a nagy méretű gombok hívják fel még jobban a figyelmet.

 

Ősziesített darabok

A könnyed, nyári midi szoknyákat is könnyen átmentheted az őszbe, ha egy vastagabb, puha pulóverrel és vagány dzsekivel viseled őket.

A végeredmény így nagyon légies, a színek könnyedek, letisztultak, szinte bárhol viselheted ezt az összeállítást, ami nem hivalkodó, nem tolakodó, mégis mindenki megjegyez majd benne.

 

Tüllel

A réteges tüll A-vonalú szoknyák igazi klasszikusnak számítanak, egy ilyen darabnak hely kell, így aki viseli, az is magabiztosan teret követel magának.

Nyugodtan viseld merész színű anyagból, de arra ügyelj, hogy akkor az öltözéked többi része már egyszerű, letisztult és visszafogott színű legyen, egy ilyen szoknyát nem érdemes megpróbálni elnyomni vagy még jobban aláhúzni, egyszerűen hagyni kell neki, hogy önmagában érvényesüljön.

 

Nyitott vállú blúzzal

A melegebb napokon nyugodtan viseld térd alá érő szoknyádat egy nyitott vállú blúzzal, ami szépen kiemeli a vállaid karcsúságát, törékenységét, miközben a ruha sehol nem tapad rád, kényelmes, jól hordható viselet marad.

A természetes anyagoknak köszönhetően az összhatás még komfortosabbnak, ősziesebbnek hat, miközben elegáns és stílusos maradsz benne.

 

Pin-up hangulatban

A A-vonalú szoknyák, ha ügyesen választod meg hozzájuk a kiegészítőket, a rockabily korszakot is megidézhetik.

Nem kell, hogy túl sokat megmutass magadból, egy visszafogott, de rafináltan áttetsző felsővel, egy erős színű táskával, egy elegáns cipővel és egy piros rúzzsal hihetetlenül nőies és szexi összhatást tudsz elérni még úgy is, hogy közben éppen csak a lábad szárát hagyod fedetlenül.

 

VIDEO Ők lesznek 2024 legszerencsésebb csillagjegyei

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!