Hosszúnadrág helyett – Ezek a legtrendibb kora őszi outfitek

Hosszúnadrág helyett – Ezek a legtrendibb kora őszi outfitek

Címlap / Stílus / Divat / Hosszúnadrág helyett – Ezek a legtrendibb kora őszi outfitek

Máris unottan fürkészed a gardróbod, mert egyszerűen nincs kedved újra hosszúnadrágba burkolózni? Ha nem akarsz lemondani a nyáron megszokott nőies öltözködésről, mutatunk pár szuper őszi szettet!

Hosszú ujjú ruha csizmával

Ha imádod az egyberészes ruhákat, akkor ősszel sem kell lemondanod róluk. A lényeg, hogy szerezz be olyan darabokat, amelyek kicsit vastagabb anyagból készültek és hosszú ujjúak.

Hogy a lábad se fázzon, húzz hozzá legalább térdig vagy térd fölé érő csizmát.

Elképesztően szexi lesz az összhatás, ráadásul nem kell benne fagyoskodnod sem. Ha szükségét érzed, vehetsz fel hozzá harisnyát, a fejedre pedig még egy trendi kalapot is tehetsz.

Maxiruha kardigánnal

Eljött az ideje a hosszú ujjú maxiruháknak!

Igazán praktikus őszi viselet, hiszen véd a hűvös szellőtől, mégis csinos lehetsz benne és ettől egy kicsit úgy érezheted, mintha még mindig nyár lenne és épp a tengerparton sétálgatnál.

Ha nagyon fázós vagy, a lábadra húzz bokacsizmát, a fejedre kalapot és akár egy vastagabb kardigánt is választhatsz hozzá, a lényeg, hogy összhangban legyen a színe a ruháéval.

Midiszoknya kabáttal

Kora őszre remek választás lehet egy térd alá érő, úgynevezett midiszoknya is. Vegyél fel hozzá egy magassarkú cipőt, ettől megnyúlik az alakod és igazán elegáns leszel benne.

Ha már elég hűvös az idő, akkor bátran választhatsz hozzá egy hosszított vászonkabátot is. Trendi és csinos, ráadásul nem fogsz benne fázni sem.

Rakott midiszoknya oversize pulóverrel

Ez a szett hasonlít az előzőhöz, de még csak kabátot sem kell venned hozzá. Igazán trendi viselet most a rakott midiszoknya, amely remekül mutat még egy ovesize, túlméretezett pulóverrel is.

Válassz két olyan darabot, ami színben is összeillik, tegyél fel hozzá néhány kiegészítőt, egy táskát, vékony nyakláncot, karkötőt.

Nem csak te fogod imádni, a kollégáid is garantáltan megdicsérik majd a stílusodat.

Farmerruha

Ha kedveled a szoknyákat, ruhákat, akkor ősszel sem kell nélkülöznöd őket.

Választhatsz például egy csinos farmerruhát, amely a vastagabb anyaga miatt igazán praktikus viselet ezekben a hónapokban.

Jól mutat dzsekivel vagy pedig egy derekadra tekert kardigánnal is.

Ha a hosszát kicsit rövidnek ítélnéd meg, hogy ne fázzon a lábad, válassz hozzá egy térdig érő csizmát.

Rövidnadrág mellénnyel

Az ősz beköszöntével nem kell lemondanunk a rövidnadrág viseléséről sem.

Vegyél fel hozzá egy egyszerű pólót és egy mellényt, remek választás lehet egy kissé hűvös, de napos időben.

Egy-két egyszerű kiegészítő remekül feldobja ezt a szettet, napszemüveggel pedig még egy kicsit a nyarat is megidézheted.

Ha fázik a lábad, húzz harisnyát és bokacsizmát hozzá.

VIDEO Így viseled az egyedüllétet, csillagjegyed szerint

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!