A karácsonyi pulcsi is lehet trendi – 10 szuper szett inspirációnak

A karácsonyi pulcsi is lehet trendi – 10 szuper szett inspirációnak

Címlap / Stílus / Divat / A karácsonyi pulcsi is lehet trendi – 10 szuper szett inspirációnak

Ódzkodsz a karácsonyi pulcsiktól, ezért eddig meg sem fordult a fejedben, hogy valaha ilyet viselj? Esetleg rejtegetsz egy karácsonyi mintás kötött darabot a szekrény mélyén, ami neked ugyan nagyon tetszik, de tartasz tőle, mások mit szólnak majd hozzá? Hoztunk neked néhány szuper karácsonyi pulcsis szettet, amelyekkel azt szeretnénk bebizonyítani, hogy igenis lehetnek ezek a darabok is egy trendi outfit részei!

Virágmintás pulcsi

Egy karácsonyi, virágmintás pulóver már az adventi időszakban is a ruhatárad része lehet, nem muszáj csak szentestére hagynod ezt a darabot. Egy fekete vagy bordó szűk farmerral, a kedvenc csizmáddal és egy helyes, piros ridiküllel a lehető legjobb szett a karácsonyi ajándékvásárláshoz. Egy kis piros rúzs, és máris ünnepibbé tetted az öltözeted!

 

Szexi szett karácsony estére

A karácsonyi pulcsi egy fekete, szaggatott sorttal, fekete harisnyával és füstös szemsminkkel felturbózva igazi vagány, szexi szett lehet. Ha bulizni is készülsz az ünnepek alatt, akkor válaszd ezt az outfitet egy laza bakanccsal, és néhány feltűnő ékszerrel.

 

VIDEO Így viseled az egyedüllétet, csillagjegyed szerint

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3 4 5

»