7 típusú arrogáns férfi létezik – Melyikbe futottál már bele?

7 típusú arrogáns férfi létezik – Melyikbe futottál már bele?

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 7 típusú arrogáns férfi létezik – Melyikbe futottál már bele?

Kevés vonzóbb dolog van a világon, mint egy férfi, akinek van önbizalma és tudja, hogy mit akar. Néha azonban az első pillantásra szexinek tűnő magabiztosság átcsap arroganciába, ami viszont már cseppet sem olyan tulajdonság, amellyel szeretnénk együtt élni. Csokorba gyűjtöttünk hét férfitípust, akit jobb elkerülni.

A túlképzett

Végre egy intelligens férfi!

Gondolod magadban az első néhány randevún, és teljesen el vagy ájulva tőle, hogy mindenhez hozzá tud szólni.

Ha azonban még hetekkel, hónapokkal később is csak azt hallgatod, hogy milyen magasan képzett, ráadásul hajlamos emiatt lekezelően bánni másokkal, akkor bájosan köszönj el és vissza se nézz, hiszen valószínűleg rövid úton eljutnátok oda – feltehetően már az első vitánál –, hogy azzal vágna vissza, nem vagy elég okos hozzá.

 

„Én általában nem…”

… randizom szőkékkel, barnákkal, alacsony vagy magas nőkkel, teltekkel vagy vékonyakkal – kezdi el mondani és egy pillanatra talán úgy érzed, hogy akkor te különleges vagy, hiszen veled mégis.

Ez azonban csak egy burkolt sértés és egyáltalán nem jár érte a fődíj, hogy ezúttal hajlandó félretenni a nevetséges előítéleteit a kedvedért.

Ha valaki külső, vallás, esetleg rassz alapján ítélkezik, az az arrogancia legrosszabb formája.

Felejtsd el!

 

Az igazi művész

Egy igazi költő veszett el benne, de az is lehet, hogy fest, esetleg meg nem értett zenész?

Az elvont művészlelkek igazán vonzóak tudnak lenni, de csak akkor, ha ez nem párosul kellemetlen fennhéjázással.

Ha folyton megjegyzéseket tesz arra, milyen átlagos és unalmas, hogy neked biztos állásod van és nem projekttől projektig élsz, mint ő, akkor koptasd le gyorsan, mert ez a felfogás bizony kizárja a komoly kapcsolatot.

 

A „díva”

Ha egy ismert emberrel randizol, annak megvannak az előnyei és a hátrányai is, de rád nézve igazából csak egy dolog számít: hogyan kezeli az ismertséget?

Ha úgy viselkedik, mint egy hollywoodi sztár, miközben valójában csak egy közepesen híres blogot vezet, akkor rövid úton a hátrány felé fog billenni a mérleg.

 

A hiú

Egyszerűen hosszú perceket el tudsz tölteni azzal, hogy csak némán bámuld, annyira jóképű?

De mi a helyzet akkor, ha megszólal?

Ha nem okoz csalódást, az szuper és remélhetőleg megtaláltad a jövendőbelidet, de ha kinyitja a száját és kiderül, hogy csak egy üres szépfiú, akkor sajnos nem sokra mész vele.

Az ilyen típusú férfiak pontosan tudják, hogy mennyit ér a külsejük és ezért nagyon sokat is foglalkoznak vele, ha azonban mindennek ellenére nem lehet vele egy jót beszélgetni, akkor ideje továbbállnod.

 

A fitneszőrült

Remek dolog, ha valaki nagyon nagy figyelmet fordít a sportra és a saját egészségére, egészen addig, amíg ez nem jelenti azt, hogy elítél mindenkit, aki nem így él.

Remélhetőleg te is sportolsz valamit és igyekszel egyensúlyt teremteni az életmódodban, de előfordulhat, hogy néha becsúszik egy laza este, egy kevésbé aktív hét, esetleg egy szelet csoki?

Ha az első dolga, hogy emiatt bűntudatot kelt benned, ne adj isten lenézően tekint rád, amiért gyenge vagy, akkor egészen biztosan nem akarsz vele egy háztartásban élni és folyamatosan rosszul érezni magad, igaz?

 

A sznob

Ha valaki tudja értékelni a minőséget, legyen szó ételről, ruháról vagy kozmetikai szerekről, az nagyszerű, hiszen ez azt jelenti, hogy jó ízlése van.

Ha azonban nem lehet vele beülni a kedvenc sarki vietnámi éttermedbe, ahol egy kedves család a legistenibb pho levest készíti, mert nem találja elég minőséginek a helyet, az bizony már a ló túlsó oldala, ahova te egészen biztosan nem akarsz soha átkerülni.

 

VIDEO Így viseled az egyedüllétet, csillagjegyed szerint

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!