A sógyurma olcsó, természetes, és annyi benne a lehetőség, mint égen a csillag. Gyerekkorodban biztosan te is játszottál vele, de a jó hírünk az, hogy felnőttként is számos lehetőséget tartogat, és akár valóban használható, egyedi dekorációs tárgyakat is készíthetsz belőle!
1/6 Sógyurma recept
A tökéletes sógyurma elkészítéséhez keverj össze 20 dkg lisztet ugyanannyi sóval, 125 ml vízzel és egy-két evőkanál olajjal.
Ha szeretnéd, ételfestéket is adhatsz hozzá, de az elkészült, fehér sógyurmát később is festheted. Formázás után a sógyurmát rácson, vagy rendszeresen forgatva érdemes kiszárítani, így mindenhol egyformán megkeményedik, szép és ellenálló lesz.
Ha lapozol, arra is kapsz ötleteket, hogy mennyi mindent készíthetsz belőle!
A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!