2018 legszebb menyasszonyi ruhái – Ezek lesznek a nyári esküvők kedvencei

2018 legszebb menyasszonyi ruhái – Ezek lesznek a nyári esküvők kedvencei

Címlap / Stílus / Divat / 2018 legszebb menyasszonyi ruhái – Ezek lesznek a nyári esküvők kedvencei

Van, aki kislány kora óta tudja, milyet szeretne, van, aki örök klasszikust keres, és olyan is akad, aki a legújabb divatot követve szeretne esküvői ruhát választani. Ezeket a képeket mindenképpen jó nézegetni, sőt akkor is érdemes végigkattintani a legszebb, legmodernebb menyasszonyi ruhákról készült válogatásunkat, ha nem tervezel mostanában férjhez menni.

Naeem Khan

A Naeem Khan esküvői ruhák láttán csak kapkodjuk a fejünket: vintage, barokk, de még egy csepp steam punk is van bennük, a végeredmény mégis letisztult és elegáns.

Azok a menyasszonyok, akik valamennyire hagyományos ruhát keresnek, ám mégis azt szeretnék, ha mindenkinek leesne az álla merész választásuktól, biztos, hogy imádni fogják ezt a kollekciót.

A tavaszi ruhákat bemutató show-n egyébként volt olyan ara-modell, aki gyönyörű, virágos ruhában és orrpiercinggel vonult a kifutón.

Tény, hogy ezek nem mindenkinek való ruhák, de minket megvettek vele!

Reem Acra

A 2018-as szezonra is több tervezőnek jutott eszébe, hogy egy csepp feketét csempésszen a hófehér ruhákba, és ettől a trendtől őszintén szólva nem igazán voltunk elájulva – elég sokszor láttuk már, és kicsit színpadias, túlságosan drámai és elcsépelt elemnek gondoltuk.

Ez a Reem Acra ruha viszont levett bennünket a lábunkról.

Gyönyörű, egyszerű és elegáns, a fekete masni pedig valóban játékos és szemérmetlen kiegészítőként hat rajta.

Így érdemes ezt csinálni!

Vera Wang

Természetesen nem beszélhetünk úgy esküvői ruhákról, hogy ne ejtenénk szót a menyasszonyi kelmék nagyasszonyáról, Vera Wangról, akinek 2018-as kollekciójából mi személy szerint ezt a habkönnyű, egyszerű szabású, anyaga miatt mégis tobzódó és merész darabot kedveltük leginkább.

Kicsit olyan, mintha egy kísértet viselné, de Vera Wang egyébként is nagy mestere annak, hogy gyönyörű és romantikus ruháiba belecsempésszen egy csipetnyi kísérteties hangulatot.

Szerintünk ez csak még inkább aláhúzza a ruha és az ara szépségét.

Tony Ward

A klasszikusabb darabok kedvelői valószínűleg imádni fogják Tony Ward sellőfazonját, amit az év egyik trendjének megfelelő mély dekoltázs tesz izgalmasabbá.

Az alakot követő, lent pedig kibővülő ruha szexi, mégsem túlságosan sokat mutató, egyszerre merész és elegáns, anyagát pedig 3D virágok díszítik, amelyek szintén 2018 nagy kedvencei közé fognak majd tartozni.

Berta

Ahogyan az a Berta esküvői ruháján is látszik, a hát nélküli fazonok a melegebb évszakokban tartott esküvőkön nagyon népszerűek lesznek majd az idén, de ezt teljesen meg is tudjuk érteni.

A hátkivágás ugyanis egy ilyen romantikus, lebegő szoknyás darabot is szexisebbé tesz, miközben nem válik hivalkodóvá.

A habkönnyű, szinte álomszerű anyag alatt mindenki erdei tündérnek érezheti magát, ráadásul nagy és kis esküvőkön is megállja a helyét egy ilyen ruha.

Elihav Sasson

Vintage hangulat és a ruhába épített ékszerek jellemzik Elihav Sasson 2018-as ruháit.

Ez a fazon olyan hatást kelt, mintha egy kis köpenyt illesztettek volna a ruhához, ami egyébként idén szintén népszerű kiegészítő lesz, a divatbemutatókat elnézve sokan fátyol helyett is ezt fogják majd választani.

A modern és mindig a legfrissebb trendeket követő menyasszonyok, akik mégis szeretnének valami örök klasszikus darabban oltár elé állni, minden bizonnyal szeretni fogják ezeket az újragondolt vintage darabokat.

Dany Mizrachi

Egyszerű, elegáns, légiesen könnyed.

Ebben a ruhában a figyelmet semmi nem vonja el a menyasszonyról, mégis úgy tökéletes az öltözet, ahogyan van: nincs túldíszítve, mégis alaposan ki van gondolva, minden részlete tökéletes harmóniát alkot.

Aki szeretné magát hercegnőnek érezni, anélkül, hogy habcsóknak öltözne, és biztos akar lenni benne, hogy még az ükunokái is azt fogják mondani az esküvői képeire, hogy „váó!”, az keresve sem találhat szebb fazont ennél a Dany Mizrachi ruhánál.

VIDEO Közvetlen járat Budapestről: ezekkel a látnivalókkal csábít Tirana

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!