Otthon / Szórakozás

Válassz egy háromszöget, és ismerd meg jobban magad: vajon mi a legfontosabb számodra az életedben?

Válassz egy háromszöget, és ismerd meg jobban magad: vajon mi a legfontosabb számodra az életedben?

Van, akinek a család és a szerelem, másoknak a karrier vagy a tanulás áll az első helyen: nincs két ugyanolyan ember, így az is változó, kinek mi a prioritás. Az alábbi tesztből pedig te is kiderítheted, melyik típust testesíted meg! Nézd meg a fenti háromszögeket, majd gondolkodás nélkül válaszd ki azt, amelyik a legjobban tetszik. Ezek után olvass tovább, és ismerd meg magad egy kicsit alaposabban.

Ha az első háromszöget választottad

A legjobb, legerősebb tulajdonságod a kitartásod. Ha valamit a fejedbe veszel, akkor te tényleg azon is vagy, hogy azt valóra váltsd, ahelyett, hogy folyton halogatnád a tennivalóidat. Emiatt az emberek talán egy kissé perfekcionistának tarthatnak téged, és azt érezhetik, hogy nagyon ragaszkodsz a szabályokhoz.

Viszont valójában nem ez a helyzet; szimplán csak úgy tartod, ha már valamibe belefogsz, akkor azt a kezdetektől fogva jól kell csinálni.

Ez a személyiségjegyed a barátságaidban is megmutatkozik, és az ismerőseid tudják is, hogy rád bármiben számíthatnak. Emiatt van az, hogy többnyire mindenben sikeres vagy!

Ha a második háromszöget választottad

Kevés olyan kedves, megértő ember létezik a világon, mint amilyen te vagy. Ki nem állhatod a hazudozást, ezért nagyon ritkán füllentesz; igazságérzeted ugyanis mindig eluralkodik rajtad.

Azt gondolod, mind szerelmi, mind baráti téren az őszinteség a legjobb megoldás, és ha valaki rosszat tesz egy másik személlyel, hiszed, hogy az élet előbb-utóbb visszaadja ezt neki.

Pozitív hozzáállással és világnézettel bírsz, ezért is van az, hogy ritkán uralkodik el rajtad a szomorúság – és még ilyenkor is igyekszel mosolyt erőltetni az arcodra. Nem csoda, hogy az emberek egy barátságos, segítőkész személynek ismernek téged!

Ha a harmadik háromszöget választottad

Mindig is az a típus voltál, aki racionálisan gondolkodott, és ez visz téged előre az életben is. Igazán intellektuális, tájékozott személy vagy, akit minden érdekel, ezért is olvasol olyan sokat.

Nem szeretsz elhamarkodottan döntést hozni, sem pedig fejest ugrani az ismeretlenbe, ezért mindig mindent alaposan átveszel, mielőtt bármit is eldöntenél. Az élet minden terén rendszerezett vagy, talán egy kissé kimért is, de ez egyáltalán nem rossz dolog.

A barátaid szeretnek ezen viccelődni, de ezt ne vedd komolyan: pontosan tudják, hogy ha komoly témáról akarnak beszélni, vagy tanácsra van szükségük, te mondod a legokosabb dolgokat. Erre pedig nem mindenki képes!

Ha a negyedik háromszöget választottad

Szenvedélyes típus vagy, akivel nem érdemes ujjat húzni. Ha kitűzöl magad elé egy célt, akkor azt teljes elkötelezettséggel és magabiztossággal igyekszel elérni, és nem hagyod, hogy bármi is az utadba álljon.

Aki nem ismer téged, megijedhet az erős személyiségedtől, hiszen mindig van véleményed, és ezt mindig ki is fejezed mások előtt – ez pedig néhány embernek túl sok lehet.

De összességében téged az érdekel, hogy az álmaidat valóra tudd váltani, és nem szabad, hogy idegenek negatív kritikája hatással legyen rád. Szuper vezető válhat még belőled egy nap emiatt!

Ha az ötödik háromszöget választottad

Igazi extrovertált vagy, és akkor érzed magad a legjobban, ha sok ember vesz téged körül. Bárkivel el tudsz beszélgetni szinte bármiről, és mindemellett még jó hallgatóság is vagy; ez a két dolog egyszerre csak kevesekben van meg.

Mély kötődés van közted és a családtagjaid, valamint a barátaid között, ezért sokkal több időt töltötök együtt, mint az emberek többsége. Néha ugyan jól esik neked is, hogy egyedül töltsd a hétvégét, de akkor töltődsz fel igazán, ha a szeretteiddel lehetsz.

Amikor pedig nehezebb életszakaszon mennek keresztül, biztos, hogy téged keresnek fel először, mert nem csak jó tanácsokat mondasz, de egyúttal tényleg meg is hallgatod őket.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást