Szerelem / Párkapcsolat

Nem elcsépelt randi ötletek Valentin napra

Idén te is kicsit tartalmasabb programra vágysz, mint a hagyományos vacsora, vagy az otthonülős, filmnézős este? Persze, ezekkel sincsen semmi gond, de ha szeretnéd felpörgetni a Valentin napot, akkor nézzünk néhány izgalmas ötletet!

A második első randi

Ha olyat szeretnétek Valentin napra, ami nem csak személyre szóló, hanem garantáltan egyedi is, akkor ismételjétek meg az első randevútokat! Akkor is, ha az vicces, vagy éppen cikis volt, most már egész biztosan teljesen más lesz.

Mivel nosztalgiázni fogtok, és már teljesen más a kapcsolatotok, mint annak idején, egész biztosan jól fogjátok érezni magatokat. Ráadásul így kiváló alkalom nyílik számotokra, hogy átbeszéljétek a szerelmeteket, a kapcsolatotok alakulását, hogy mi minden változott, és mi köt össze titeket.

Kell ennél jobb program Valentin napra?

Irány a táncparkett!

Persze most nem egy klasszikus klubra gondolunk, ahova bármelyik hétvégén lefuthattok, hanem valódi táncparkettre. Randevúnak is igazán tökéletes, ha részt vesztek egy társastánc tanfolyamon, vagy akár egy egyszeri oktatáson.

Ha úgy véled, erre nem igazán lesz vevő a partnered, még mindig elmehettek egy olyan helyre, ahol élőzene szól. Az ilyen bárokban rendszerint vannak olyan vendégek, akiknek lételemük a tánc, esetleg onnan származnak, ahonnan maga a stílus. Így egész biztos, hogy nem fog éjfélig kongani a parkett, és az is garantált, hogy a csábító ritmusok titeket is elragadnak majd.

Olvastad már?  5 romantikus film, ami realisztikusan mutatja meg, milyen a szerelem

 

Vacsora helyett kóstolás

A vacsora mondhatni szerves része a randevúknak, és nem is kell teljesen kizárni a programból csak azért, mert megszokott. Csupán fel kell dobni egy kicsit! Ahelyett, hogy beülnétek egy hagyományos étkezésre, vegyetek részt bor-, sajtkóstoláson, esetleg próbáljátok ki más vidékek ételeit, ha idáig még nem tettétek meg!

Ha esetleg több időtök van erre az eseményre, akkor részt vehettek szervezett úton, programon is. Ilyen pl. a Valentin Expressz, ahol vonatozás közben szolgálják fel számotokra a vacsorát, de a borvidékek minden különlegesebb alkalommal kínálnak szakértői vezetést és tanácsadást a kóstolóval egybekötött rendezvények mellé.

Városnézés

Ha elutaztok otthonról, akkor azért kihagyhatatlan program a városnézés, ha viszont otthon maradtok, akkor azért lehet jó választás ez a lehetőség. Hogy miért? Mert sokszor éppen arra a helyre fordítjuk a legkevesebb figyelmet, ahol a mindennapjainkat éljük. Megannyi épület, múzeum vár felfedezésre, és ezt kár lenne kihagyni.

Nekivághattok az útnak gyalog, hajóval, városnéző buszokkal, vagy akár tömegközlekedéssel is. Ha az időjárás engedi, tandembiciklit bérelhettek, vagy mehettek görkorcsolyával, egész biztosan izgalmas lesz!

Olvastad már?  Ezért kell továbblépned, ha nem vesz feleségül

Ne aggódj amiatt, hogy helyben unalmas a program, hiszen minden látnivalóról, sarokról eszetekbe jut majd egy történet, amit megoszthattok egymással.

Pikáns program

A legkisebb gond sincsen azzal, ha nálatok a Valentin nap leginkább a hálószobára koncentrálódik. Erre az eseményre is bőségesen lehet készülni, kezdve azzal, hogy kitaláltok egy szerepjátékot, vagy akár csak új fehérneműt vásárolsz.

Ami a közös programot illeti, érdemes belesnetek egy szexshopba. Persze, manapság már bármit megrendelhettek az internetről, azért mégis más, amikor személyesen mentek el nézelődni, inspirálódni. Egy-egy ilyen út nem csak azért izgalmas, mert mindketten alig várjátok, hogy a friss szerzeményt otthon kipróbálhassátok, hanem azért is, mert tisztába kerülhettek egymás legújabb fantáziával, vágyaival.

A legtöbb Valentin napi randi így is, úgyis az ágyban végződik, egyáltalán nem probléma, ha ti ezzel kezditek az estét!