Stílus / Arc

Nem csak a lányok sminkelhetnek – a legjobb pasi sminkguruk a közösségi médiából

Sokáig úgy gondoltam, hogy mennyire nem fair a férfiak helyzete: nem tudják sminkkel elrejteni a hibáikat és kiemelni az erősségeiket, mert pasiként sminkelni tabu volt. Szerencsére egyre inkább mosódnak el a határok, és most már a srácok is kifejezhetik önmagukat akár smink segítségével is, ha szeretnék. Összegyűjtöttem közülük a legjobbakat, akiktől még mi, lányok is tanulhatunk eleget.

James Charles

Senki nem használja a kontúrt és a highlightot annyira profin, mint ez a srác, akiről néhány képen már nehéz megállapítani, hogy férfiről vagy nőről nézünk portrét.

Érdemes a szemöldökmunkáit is megnézni, lehet tanulni tőle bőven ezen a téren is.

Manny Gutierrez

Ő is Instagramon kezdte a pályafutását, de a hétköznapi sminkeken kívül ő extrémebb makeupot is bevállal, fest például Oroszlánkirály-jelenetet az arcára, vagy egész egyszerűen a Napot és a Holdat varázsolja oda.

Lewys Ball

A londoni beauty vlogger lett az első férfi reklámarca a Rimmelnek, ami azért elég sok mindent elmond a tehetségéről.

A srác inkább hétköznapi sminkekben erős, ügyes tippjei vannak, és érdemes megnézni a Youtube-csatornáját is, mert izgalmas kontenteket gyárt.

Gabriel Zamora

Na ő az, akit az ember instant elkezd irigyelni az arcfelépítéséért – bárcsak nekem is ilyen arccsontom lenne, sokkal szebben sminkelhetném magam, mint most!

A srác spanyolul és angolul is posztol, népszerű a Youtube-csatornája, és érdemes róla azt is tudni, hogy saját magát tanította sminkelni.

Reuben De Maid

Ő az egyik legfiatalabb férfi sminkinfluenszer a terepen, mindössze 14 éves.

Énekesként mutatkozott be két évvel ezelőtt a The Ellen DeGeneres Showban, de a közönség hamar felfigyelt a sminkjére is, amit ő készített – bár az énekesi karrier nem jött be, a smink már annál inkább.

Thomas Halbert

A srác fő célja, hogy megváltoztassa, ahogy a szépségcégek marketingelik a termékeiket, és szeretné, ha a férfiakat is jobban bevennék a szórásba.

Híres a figyelemfelkeltő, kicsit extrémebb, de még viselhető sminkjeiről.

Alexander Rivera

A srác profi sminkes, és ez meg is látszik – csakhogy ő nem a modelljein, hanem saját magán mutatja be a legjobb trükkjeit.

A közösségi médiában Alex Faction néven híresült el, nemcsak Instagramon, de Youtube-on is érdemes követni.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást