Életmód / Ezotéria

Nagy téli horoszkóp: a tudatosság hónapjai következnek

Komoly tervek és változások születnek a legtöbb csillagjegy életében a következő három hónapban. Nagy hangsúly lesz a belső figyelmen, a valódi értékeken és a rég elfeledett célok újraálmodásán. Nézzük, mit tartogatnak a téli hónapok a különböző zodiákusok számára!

Kos

Át kell gondolnod, hogy mi az, ami igazán fontos, és mi az, ami várhat, mert most nem lesz mindenre időd. Ne hagyd, hogy mások döntsék el, hogy mivel is lenne érdemes foglalkoznod.

Szerelem: Rosszul viseled, amikor valaki döntés elé állít, de a sértődés nem a legjobb út. Nem kell feltétlenül elfogadnod, amit mond, de akkor beszélj vele a te saját elképzeléseidről.

Karrier: Minél jobban igyekszel, annál jobb eredményeket érhetsz most el. Mire a tavasz elérkezik, komoly terveket valósíthatsz meg.

Bika

Nem mindenki viseli túl jól, ha őszinte vagy az érzéseiddel kapcsolatban, de ez az egyetlen módja annak, hogy hosszú távon is megtaláld a boldogulásodat. Ne hagyd, hogy a kezdeti nehézségek elbizonytalanítsanak.

Szerelem: Itt az ideje, hogy egy kicsit magadba nézz, és elrendezd az érzéseidet. Gondold át, hogy mit is szeretnél, és ebbe az irányba haladj.

Karrier: Jól forgatod most a szerencsédet, de ehhez az eddigi komoly munka is kellett. Ezt persze kevesen látják, így biztosan akadnak majd irigyeid.

Ikrek

Vegyél egy nagy levegőt, és ess túl valamin, amit már régóta halogatsz, és ami nem akar nyugodni hagyni. Hidd el, hogy meg fogsz könnyebbülni utána, és kellemes dolgokra tudod fordítani az energiáidat.

Szerelem: Nem kell elkapkodnod semmit, de gondold át, hogy azért vársz, mert időre van szükséged, vagy azért, mert félsz lépni. Ne állj önmagad útjába!

Karrier: Ne szalaszd el a nagy lehetőségeket, akkor sem, ha elsőre ijesztőnek tűnnek. Ritkán adódnak ilyen alkalmak, később bánnád, ha veszni hagytad.

Rák

Biztos vagy abban, hogy mit is szeretnél, de úgy érzed, hogy ezt még a környezeteddel is el kell fogadtatnod. Ne feledd azonban, hogy senkinek nem tartozol magyarázattal, jogod van követni a vágyaidat.

Szerelem: A szívnek nem lehet parancsolni, és ha egy irányba húz, idővel követni is fogod. Jobb, ha ezt elfogadod, de azért óvatos és megfontolt maradsz.

Karrier: Sok múlik azon, hogy most melyik irányba lépsz, ezért fontold meg, mit csinálsz. Ha nem kapkodsz, hanem higgadt döntést hozol, nem bánod azt meg a későbbiekben sem.

Oroszlán

Meg kell tanulnod kimondani, ha valami nem tetszik, vagy valamivel nem vagy elégedett, mert csak így érheted el a változást. Először magaddal, aztán a környezeteddel is legyél őszinte ezzel kapcsolatban.

Szerelem: Felkavarhatja valami az érzéseidet, de lehet, hogy most éppen erre volt szükséged. Az állóvíz mellett ugyanis nem mindig vesszük észre, mi az igazán fontos nekünk.

Karrier: A tapasztalatod sok helyzeten keresztülvisz, de nem szabad most pusztán erre hagyatkoznod. Legyél felkészült, amikor teljesítened kell.

Szűz

Kisebb sikereket érhetsz most el, de te most valami nagyobbra vágysz. Ne legyél telhetetlen, eljön majd a te pillanatod, addig is ezekből a kisebb kövekből kell építkezned.

Szerelem: Mélyen magadba kell nézned, hogy kitaláld, mi az, ami valójában motiválja a kapcsolatodat. Ha ezt megtalálod, az is meglesz, hogy mivel teheted még szorosabbá a köztetek lévő köteléket.

Karrier: Valaki a tanácsodat kéri, mert te már tapasztaltabb vagy, de légy óvatos! Merj segíteni, ha azt kérik, de ne vállalj döntéseket és felelősségeket mások helyett!

Mérleg

Nagy változások előtt állsz, és bosszant, ha valamelyik területen még nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan te azt szeretnéd. Készen állsz a továbblépésre, és zavar minden, ami ebben akadályozni próbál.

Szerelem: Úgy érzed, révbe értél, de valami még nem teljes a képben, valami még hiányzik a boldogsághoz. Ha rájössz, hogy mi az, a módját is megtalálod, hogy megszerezd.

Karrier: Elsősorban most a rövid távú haszonszerzés a célod, de gondolj a hosszabb távú karrieredre is. Most lehetőséged adódhat rá, hogy ezt is építgesd!

Skorpió

Igyekszel minden lehetőséget kihasználni, mert látni szeretnéd magadon a fejlődést. Míg a legtöbben pihenésre használják a telet, te önmagadon dolgozol, és ez az eredményeiden is meglátszik majd.

Szerelem: Először magadban kell rendet tenned ahhoz, hogy másokkal is megtaláld a boldogságot. Szerencsére a legjobb úton haladsz ahhoz, hogy ez be is következzen majd.

Karrier: El kell döntened, hogy kis hal leszel a tengerben, vagy nagy hal a kis tóban. Mindkét döntés jogos lehet, de a következményeit mindkettőnek vállalnod kell.

Nyilas

Végre olyan helyen találod magadat, ahol mindig is szerettél volna lenni, de lehet, hogy valami miatt még mindig nem vagy biztos magadban. Vigyázz, nehogy te legyél az, aki szabotálja a saját sikerét.

Szerelem: Találkozhatsz valakivel, aki fenekestül felforgatja az életedet. Ez azonban akár jót is jelenthet, lehet, hogy éppen ez a változás most az, amire szükséged van.

Karrier: Ne hozz döntéseket indulatból, legyél megfontolt, gondold át, hogy mit szeretnél, és hogy mi visz ebbe az irányba. A hosszabb távú megoldás lehet a jó megoldás.

Bak

Ami most még apró kellemetlenségnek tűnik, ha a szőnyeg alá söpröd, nagyobb bajt is okozhat. Inkább kezeld a dolgot most, amikor még könnyebb boldogulni vele, ne hagyd, hogy a fejedre nőjön.

Szerelem: Készen állsz arra, hogy te elkötelezd magadat egy döntés mellett, a kérdés csak az, hogy a másik is így gondolja-e. Csak akkor tudhatod meg, ha te nem játszadozol tovább, hanem őszintén beszélsz az érzéseidről.

Karrier: Lehet, hogy most kezd rázósabbá válni a terep, de ne szállj most ki, mert a siker ez után következik. Mutasd meg, hogy nyeregben tudsz maradni!

Vízöntő

Ki kell tenned a pontot egy régóta húzódó ügy végére, még akkor is, ha úgy érzed, hogy ezzel esetleg gondot okozol másoknak. Ne feledd, hogy elsősorban magadért tartozol felelősséggel. Legyél tisztességes, de határozott.

Szerelem: Az érzéseid erősek, de ettől még kell dolgoznod is a kapcsolatodért. Állj készen arra, hogy bizonyítsd, hajlandó vagy energiát tenni a dologba.

Karrier: Úgy érzed, kezdesz kifutni az időből, és elszalasztottad a nagy lehetőségeidet. Azonban még semmi sem késő, ha most lendületbe jössz, elérheted a kitűzött célt.

Halak

Meg kell szervezned most a napjaidat, mert sok kihívás és feladat vár rád. Lehet, hogy a tervek szigorú betartása nem a legfőbb erősséged, de most egy kicsit ki kell mozdulnod a komfortzónádból.

Szerelem: Ne feledd, hogy aki nem önmagadért szeret, az hosszú távon nem is tudna boldoggá tenni. Keresd olyanok társaságát, akik nem csak elfogadnak, de ünneplik is az egyediségedet.

Karrier: Legyenek elvárásaid magaddal szemben, de ne legyél túl szigorú. Tartsd észben, hogy ha megengeded magadnak a siker megélését, az hosszabb távon is motivációt jelenthet.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást

    Bien.hu

    FREE
    VIEW